SZTÁRVILÁG

A Coldplay folytatja sikermenetét!

A brit együttes pár hónapja jelentette be, hogy a 2015-ös “A Head Full Of Dreams” című sikeralbumuk mellé kiadnak egy kísérő kislemezt “Kaleidoscope” címmel.

Nem űrhajóval jön a Depeche Mode Budapestre...

Pedig Dave Gahan űrhajósnak állt a zenekar vadonatúj klipjében. A Cover Me című dal a harmadik kislemez a márciusban megjelent Spirit albumról, amelyet 2018-ban másodszor is bemutat Magyarországon a csapat.

Mihail Barisnyikov is elnyerte idén a

Mihail Barisnyikov balettművész, Rafael Moneo spanyol építész és Shirin Neshat iráni képzőművész is megkapja idén a művészet Nobel-díjának nevezett japán Praemium Imperiale díjat.

500 ló és 1000 táncos a belváros szívében

Szeptember 16-án és 17-én új színben tűnik fel az Andrássy út. Az Autómentes Hétvégén szünetel a gépjárműforgalom a város ezen pontján, de semmiképpen nem ürül ki a térség. A Nemzeti Vágta miatt a Hősök tere lóversenypályává, a Műcsarnok melletti rész Országkonyhává, a Városliget huszártáborrá alakul.

Új kulturális találkozóhely nyílik Budapesten

A szalonkultúra meghonosítására családias légkörű kulturális találkozóhely nyílik Budapesten; a Lánchíd Szalonban színházi előadásokkal, koncertekkel és különböző stílusú tematikus estekkel várják a közönséget szeptember 18-tól.