Elképesztő intenzitással, újabb 22 ezer fővel növelte hallgatói táborát Budapest kedvenc rádiója a teljes lakosság körében, a legfrissebb mérések szerint* (összehasonlítási forrás: Kantar Hoffmann, 2017. május – július, átlag nap, napi elérés, országos 15+ éves korosztály). Hónapról hónapra dönti meg egyéni rekord hallgatottságát a 103.9 Sláger FM, január óta több, mint 200 ezer hallgatóval bővült a csatorna elérése, ami 31%-os növekedést eredményezett a sikeres rádió számára* (összehasonlítási forrás: Kantar Hoffmann, 2016. november – 2017. január, átlag nap, napi elérés, országos 15+ éves korosztály).

A 103.9 Sláger FM regionális adóként, országos elérésű csatornák versenytársaként az elmúlt hónapok intenzív program és marketing törekvései mentén eseménydús őszre készül.Kiemelkedő eredmények továbbá, hogy a Kantar Hoffmann által publikált legutóbbi mérések szerint a rádió több, mint 40 ezer fővel növelte hallgatottságát országos szinten a 25 évnél idősebbek körében (forrás: Kantar Hoffmann, 2017. május – július és 2017. június - augusztus, átlag nap, napi elérés, országos adat, 25+ éves korosztály). Budapesten, a 25 év feletti korosztályban és a kereskedelmileg kiemelten fontos, 30-59 éves célcsoportban piacvezető a 103.9 Sláger FM, stabilan tartja pozícióját a főváros rádiójaként.**A 103.9 Sláger FM eredményes nyári időszakot zárt, ennek köszönhetően különleges és magas közönségaránnyal rendelkezik a konkurens csatornák piaci státuszához képest Budapesten, a teljes lakosság körében.***

Az egyéni rekordhallgatottsággal bíró regionális adó szeptembertől teljes gőzerővel, az őszi megújulás jegyében számos újdonsággal jelentkezik.Őszi megújulás a Sláger Reggelben

A Sláger Reggel szeptember elsejétől a ‘80-as, ’90-es évek legnagyobb slágerei mellett megújult tartalmakkal és izgalmas egyéniségekkel ébreszti a hallgatókat. A 103.9 Sláger FM reggeli műsorának állandó műsorvezetőihez, Vágó Piroshoz és Abaházi Csabához csatlakozik minden hétfőn reggel a hazai rádiózás fenegyereke, Jáksó László, míg keddenként a két jómadár, Növényi Norbert és Bárdosi Sándor olimpikonjaink hoznak teljes őrületet Budapest kedvenc rádiójának stúdiójába. Péntekenként a lányoké, vagyis az Angyaloké a főszerep, hiszen az egzotikus szépségű Aryee Claudia Dedei ‘Tücsi’ és a bársonyos hangú Pordán Petra természetesen nemcsak női témákról gondoskodik, hanem titkos receptjükkel a férfiakat is a rádiókészülékek elé csalják! Minden hétköznap reggel, a Sláger Reggel utolsó akkordjaként, a ‘Lóci játszik’ nevű zenekar népszerű trubadúrja, Lóci gondoskodik a jókedvről a nap üzenetének megzenésítésével. Izgalmas sztárhírek, a legfrissebb közlekedési információk és a főváros kedvencei ébresztik minden hétköznap reggel a régió hallgatóit.Mostantól országosan is: Sláger FM!

Szeptember elsejétől vadonatúj applikációval örvendeztette meg rajongóit Budapest kedvenc rádiója. A digitális térben való jelenlét megerősítése a 103.9 Sláger FM számára is kiemelt fontosságú, a programing újítások mellett nagy hangsúlyt fektetve a hallgatói szokások kiszolgálására, innovatív megoldásokkal a rádió egyre több felületen jelenik meg. Hírek, műsorvezetők, információk és a legnagyobb slágerek mostantól mind egy helyen országosan és világszerte bárhol, bármikor.Fergeteges őszindító Szerencse Nap a 103.9 Sláger FM-en!

Szeptember 22-én a 103.9 Sláger FM hivatalos Szerencse Napja egy exkluzív kitelepüléssel nyitotta meg az őszi idényt a WestEnd előtt. Az esemény előtt két héten át tartó interaktív hallgatói játék keretein belül, több ezer rajongói üzenettel a 103.9 Sláger FM egész napos sztárkavalkáddal várta lojális törzsközönségét a belváros népszerű csomópontján.

A rádió közkedvelt műsorvezetői mind a helyszínen várták a lelkes résztvevőket, ahol a több ezernyi jelentkező között olyan értékes nyeremények találtak gazdára, mint egy Toyota Corolla, egy kétszemélyes luxszusutazás Máltára, vagy a Whirlpool mosógépek egyike.