A fine dining világából ismert mesterszakács, Wolf András volt az aki merész, vagy inkább isteni ötlettől vezérelve meghonosította kiadós, minőségi és mindenek előtt a fenséges hazai ételeket a street food világában.

Bányásztenyérnyi rántott húsos szendvicsei, és házi hurkái és kolbászai felvették a versenyt az ismert "street foodokkal" és hamar széles rajongótáborra tett szert. Wolf András a lacipecsenyét is bevitte a plázák éttermébe, hiszen 2017-ben éttermet nyitott a Westendben. Idén pedig egy új, első gondolatra talán furcsa helyen is ehetünk már "disznóságokat".

Február 21-én megnyílt a Séf Asztala a Papp László Budapest Sport Arénában, ahol közel 70 ülőhellyel, minőségi kézműves kolbászokkal vár minket a Séf Asztala, melyekhez magas erjesztésű magyar sört, valamint különleges belga söröket is kaphatunk. A Séf Asztala az Aréna főbejárati szintjének jobb oldalán, a folyosó végén a 120-as szektorral szemben található meg; esemény napokon kapunyitástól a rendezvény végéig tart nyitva.