Március 11-én Zoltán Erika a BOK Csarnokban (volt Syma Csarbok) koncertezik. Az énekesnő látványos show koncertjén alatt áttekintjük az elmúlt több, mint harminc év alatt megjelent zenei anyagot . A 200 saját dalból kiválasztott 30 dal segítségével utazzuk át az 1986 és 2017 között eltelt tartalmas időszakot. Az est házigazdája és egyben hangulat felelőse DJ.Dominique, a színpadon köszönthetjük majd, a Neoton Família legendás dobosát, Bardóczi Gyulát, Vastag Csabát, Robby D-t, Lolát, aki 1996-óta aktiv és sikeres részese a hazai popzenének, Smiley -t,, az 1997 és 2004 között működő sikeres fiúcsapat , a B-Boys énekesét és Herbie -t az Emergency House énekesét, aki a mai napig az énekesnő táncosa és koreográfusa.

Meglepetés produkcióval készül Lotfi Begi , a perzsa származású sztár DJ, aki sorra készíti a mai magyar könnyűzene legsikeresebb remixeit. A koncerten az ország legkíválóbb zenészei szólaltatják meg a legendás dalokat, Csányi Pisti ,Vámos Zsolt,Juhász Attila- Jack, Balogh Lacika, Kovács Pisti-Cerka, Keszthelyi Laci ,Vad Virág Édua és Somorjai Ilona - Miss Bee.

Színpadmester: Molnár Zoltán
Koreográgus: Brackó Csilla , Rosenberg Norbi , Robby D.
Rendező: Robby D.

Zoltán Erikáról:

Zoltán Erika már 4 éves korában eldöntötte, hogy énekesnő szeretne lenni, és ettől semmi nem tántoríthatta el. Hat éves korától tanult zeneelméletet, zongoraórákra járt tánctudását pedig klasszikus és és dzsesszbalett órákon fejlesztette. 14 évesen iratkozott be az OSZK - Országos Szórakoztatózenei Központ - ének súdiójába, ahol Szendrő Mária és Sík Olga tanítványkent vizsgázott és szerzett később működési engedélyt. Az érettségi után éjszakai bárokban énekelt és táncolt. 1984-ben a Balatonnál találkozott Pásztor Lászlóval a Neoton Família együttes tagjával, aki elindította a zenei pályán. 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem című számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. A következő évben,1987-ben jelent meg első nagylemeze Szerelemre születtem címmel, amelyből több, mint 500.000 példány lelt gazdára . A népszerű énekesnő mára már több, mint 1 500 000 eladott hanghordozóval büszkélkedhet. 1988-ban jelent meg első angol nyelvű lemeze Ausztriában.1994-ben felvette az Erika C. művésznevet a Blue Pearl című lemezéhez, amit Londonban készítettek angol ás magyar nyelven és amivel Európában is hírnevet szerzett. Két évvel később producerként saját kiadót alapított Joker Space néven. A B. Boys, a Tik-Tak, az Emergency House és a Grooveland popegyüttesek köszönhetik neki hírnevüket.