Radics Gigi az év végére 2 év csend után vadonatúj lemezzel készül, illetve december 12-én a Tüskecsarnokban megrendezendő koncertshow-val hálálja meg rajongóinak szeretetét. Gigi 15 évesen nyerte meg Magyarország legszínvonalasabb tehetségkutatóját, az ezt követő évek tehetségéről és díjairól, valamint arany és platinalemezeiről szóltak Magyarországon. Quincy Jones azt mondta: „Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!”

A Forbes magazin Gigit Magyarország Top 21 legértékesebb híressége közé választotta egyedüli énekesnőként 2017-ben. Elképesztő sikerek egy fiatal énekesnőtől!

Dolgozott Los Angeles-ben, a Bécsi Állami Operházban, volt meghívott előadó Genfben a Világgazdasági Fórumon, illetve 2015. október 26-án New York-i Carnegie Hall-ban is osztatlan siker koronázta “Voices of Change” előadását a Havasi Symphonic koncert keretében.
Eljátszhatta Réka szerepét az “István a király” rockoperában.

Jelenleg az Álomutazó című új családi musical címadó dalát énekli Varga Viktorral. Gigi fiatal kora ellenére már veteránnak számít a magyar zeneiparban, és az X-Faktor új szériájának egyik mentora.

December 12-én a Tüskecsarnokban ad nagykoncertet, ahol mindenkit várunk szeretettel!