SLÁGER FM

2018. szeptember 15-én teltházas Budapest Park koncertet adott a legendás Modern Talking énekes, Thomas Anders. A koncert előtt Viktorin Tamásnak a Sláger FM műsorvezetőjének személyes, exkluzív interjút is adott.

A tavalyi nagysikerű teltházas fellépés után szeptember 15-én a Thomas Anders ismételten megtöltötte az egész Budapest Parkot. A nagyszabású show keretében a jelenlévők együtt bulizhattak a 80-as évek örökzöld slágereire, újra felcsendültek a hatalmas klasszikusok, mint a You are My Heart You are My Soul, a Sexy Sexy Lover vagy a Cheri Cheri Lady.

A fellépés előtt Thomas Anders adott exkluzív interjút Viktorin Tamásnak, a Sláger FM műsorvezetőjének. Thomas Anders beszélt arról, hogy mennyire szereti Budapestet és a magyar rajongókat, hogy a mai napig fáradhatatlan és 40 éves zenei múlttal a háta mögött még mindig kacsingat az új zenei irányzatok felé. De Viktorin Tamás abba is bátran belekérdezett, hogy 80-as évek pop ikonjának mi a véleménye az aktuális pop előadókról és a zenei világról.