SLÁGER FM

Szülőnek lenni olykor a világ legnehezebb dolga – kivéve azok számára, akik a gyermeknevelés terén meglehetősen lazák! De mi van akkor, ha egyesek alkalmatlanok a felelős szerepre, olyannyira, hogy a csemetéik kényszerülnek nevelni őket? Erre is van megoldás – egészséges önkritika és kellő humor, méghozzá a megfelelő helyen és időben: február 22-től Magyarországon először a Comedy Centralon.

Vadonatúj szitkommal erősít a magyar humorcsatorna: a világszerte nagy sikereket arató Szívem csücskei (Still Standing) végre hazánkat is készül meghódítani. Az abszurd poénokkal teletűzdelt produkció azt a ritka, ám felettébb szórakoztató állapotot taglalja, amikor a szülők leragadnak a tinédzserkorban, és még a csemetéik kedvéért sem hajlandók felnőni.

A középosztálybeli chicagói házaspár, Bill és Judy Miller (Mark Addy és Jami Gertz) még a középiskolában ismerkedett meg. Bill tehetséges focista, na és persze a suli nagymenője volt. Az igazgatói iroda előtti szekrénynél szúrta ki magának a szakadt nadrágot, és szűk, piros aerosmith-es pólót viselő Judy-t, akire azonnal rácsapott, majd egy romantikus duplarandin kerültek veszélyesen közel egymáshoz. A nagy szerelemből házasság, majd háromszoros gyermekáldás lett. Igen ám, csakhogy Millerék felnőve sem tudtak túllépni a kölyökkoron, és az érettség teljes hiányában próbálják meg a helyes útra terelni csemetéiket. Bill menő apuka akar lenni, de a helyi áruház vécérészlegének alkalmazottjaként még a gyerekek szemében is egy született lúzer, ráadásul a szabadideje nagy részét az otthoni kanapén lustálkodva, jobb híján a tévét bámulva tölti.

Judy fogászati asszisztens, a család esze, és még mindig elég dögösen néz ki, bár néha túlságosan is a fiatalkori önmagát szeretné hozni, amivel komikusan ciki helyzetekbe sodorja magát és gyerekeit.