TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Emilio és Curtis együttműködése új szintre lépett, hiszen a hazai koncertezés legnívósabb helyszínén, a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel 2019 áprilisának utolsó szombatján.

Hétfőn Emilo és Curtis közös sajtótájékoztatót tartott az Budapest Sportarénás nagy koncertjük kapcsán. Együttműködésük szlogenjének a "Csak azért is" szólamot választották. Curtis személyesen mondta el, hogy ezzel a mondattal akarja megmutatni mindenkinek, hogy bár voltak problémái, de újult erővel és Emilioval együttműködve nem tűnik el a zenei élvonalból.

A két zenész bár látszólag igen különböző zenei területről érkezik, mégis konfliktus nélkül, zökkenőmentesen tud együtt dolgozni. Mi több, ez nem csak közös munka, hanem valódi barátság, vagy Emilio szavaival élve: "- Curist a testvéremnek tartom és a mi kapcsolatunk olyan, mint egy házasság, egy zenei házasság, amiben a lelkek is szimbiózisban vannak. Szerencsére a családjaink is nagyon közel állnak egymáshoz.

Az új duó a közös munkával hosszútávon tervez. Hiszen már gőzerővel dolgoznak az albumukon, melyet majd az Arénás koncert fog megkoronázni, de előtte még februárban videoklippel is jelentkeznek.

A két zenész azt is elmondta, hogy egyenlő társak és tökéletes egyensúly van köztük, és a munkában Emilio a zene, míg Curtis a szöveg. Ebben az egységben alkották meg első, "Egy este ketten" című közös slágerüket, melynek a szövegét Curtis csupán 20 perc alatt készítette el.