SLÁGER FM

2016-ban új időszámítás kezdődik a budapesti Vasúttörténeti Pakban! Az Oldtimer Show Kft. most már Oldtimer Show néven rendezi meg a 2013-2015. között Oldtimerek Hétvégéje néven megismert veteránjármű rendezvényét, április 8-10-ig.

A névváltoztatás a színvonal további emelkedésére utal. Az eltelt 3 év alatt a rendezvény számos kiegészítő programmal és ingyenes szolgáltatással bővült. Örömmel jelentjük, hogy a rendezvény e téren ismét bővülni fog. A 2015. októberi Disznótoros Kolbászfesztivál-on bevezetésre került Fesztiválbusz sikerén felbuzdulva, az Oldtimer Show-n is bevezetjük ezt a kényelmi szolgáltatást.

Mit is jelent ez? A rendezvény teljes nyitvatartási idejében 50 fős, alacsony padlós, világoskék színű BKK buszok fogják szállítani az Oldtimer Show közönségét a Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, oda-vissza folyamatosan a rendezvény teljes nyitvatartási idejében. A menetidő 10 perc.

Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, de csak a rendezvény látogatói vehetik igénybe. (A két megállóhely között a Fesztiválbusz nem áll meg.) Az Oldtimer Show feliratú buszokra a Nyugati-Pályaudvarnál a Váci úti BKK buszmegállóban (híd mellett) lehet majd felszállni. A felszállásnál nincs jegyellenőrzés.