SLÁGER FM

Bárki szabadjára engedheti a fantáziáját és megmutathatja, hogyan képzeli el a divat királynéját! A stílus kötetlen, lehet meghökkentő, formabontó, vagy épp klasszikus.

Bármilyen formában be lehet nyújtani a pályázatot: rajz, inspirációs kép, kollázs, fotó, skicc, vagy akár kész ruha, a lényeg, hogy Marie Antoinette ihlesse. Március 4-én mutatták be a Marie Antoinette életéből íródott nagyszabású musicalt a Budapesti Operettszínházban. Köztudott, hogy a francia királyné igazi divatikon volt, mindennél jobban szerette a szép ruhákat, ékszereket és mindig kínosan ügyelt a kifogástalan megjelenésére. Halála után évszázadokkal is a divattörténet egyik meghatározó alakjaként tartják számon. Lévay Szilveszter musical-jének egyik fontos szereplője Marie Antoinette divatminisztere, Rose Bertin, aki hosszú éveken át volt felelős a királyné ruhatáráért.

A zsűri tagjai:

Füzér Anni – Jászai Mari-díjas jelmeztervező Kulcsár Edina, a 2014-es Miss World szépségverseny első udvarhölgye, Peller Anna és Auksz Éva, színművészek – a színdarab divatminiszterei

Pályaműveket, elérhetőséggel együtt 2016. március 30-ig várják a sajto@operett.hu e-mail címre, vagy a 1065 Budapest, Nagymező utca 17. postacímre, Erdei-Kiss Éva nevére.

A győztes a zsűri szavazatai alapján legjobbnak ítélt pályázat tulajdonosa. A legjobb munkák a színház facebook oldalára is felkerülnek, ahol az internetezők lájkjukkal fejezhetik ki szimpátiájukat. A legtöbb kedvelést kapó pályázó közönségdíjas lesz. A győztes és a közönségdíjas nyereménye 2-2 belépőjegy az előadásra, valamint egy exkluzív kulisszajárás és találkozás az előadás főszereplőivel.