SLÁGER FM

Január 20-án a Ruttkai Éva-emlékgyűrűs, Értékdíjas színésznő, Bata Éva, valamint Mr. Blues, azaz Weinberger Attila zenész lesznek a Sláger Téma vendégei.

Teca vagy Saci, talán már a sorozat-, illetve filmkarakter hallatán is beugrik napjaink egyik legtehetségesebb színésznőjének neve. Bata Éva a Mi kis falunk és a BUÉK közönségfilm sikerei mellett beszél majd arról, miért is döntött úgy, hogy kilenc év után elhagyja a Vígszínház társulatát. Így szó esik a kísérletező színházi előadásairól, de a legújabb bemutatójáról is. Ödön von Horváth nagy klasszikusa, a Kasimir és Karoline kapcsán arról is mesél, vajon mennyire vonható párhuzam, a dráma és a komédia világát feszegető népszínjáték eredeti, 1932-es világa és napjaink között. Sőt, még Bata Éva titkos művészetét is megismerhetik a hallgatók a vasárnap esti adásból.

A Sláger Téma második felében, 21 órától Weinberger Attila lesz a vendég. Már önmagában érdem, hogy Erdélyből indulva valakinek sikerült a tengerentúlon is karriert befutnia, ráadásképp Magyarországon és Romániában is elismertté vált, olyannyira, hogy rásütötték a Mr. Blues nevet is. Talán nem véletlenül, hiszen még Bill Clinton előtt is játszhatott a magát világpolgárként aposztrofáló zenész. Kiderül az is, hogy Weinberger Attila miért is köszönheti az 1978-as argentínai foci VB-nek zenei karrierjét, illetve milyen lehetett a Ceaucescu-diktatúra idején a Metropol zenekarral Erdélyben, magyarként fellépni. De szó esik majd legújabb, sorrendben kilencedik nagylemezéről, a Reborn-ról is, amivel egy különleges missziót is teljesít Weinberger Attila.

2019. január 20-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Bata Évával, Weinberger Attilával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!