TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert úgy döntöttek méltó módon zárják a farsangi időszakot. Így egy smink- és egy maszkmester segítségével egymás bőrébe bújtak.

Reggel hatkor kezdték meg a felkészülést a Sláger Reggel műsorvezetői arra az átalakulásra, amelynek keretén belül egymás bőrébe bújtak. Pordán Petrát Bárdosi Sanyinak, Bárdosi Sanyit Abaházi Csabának, Csabát Növényi Norbertnek sminkelték, míg Növényi Norbert Pordán Petra bőrébe bújt. A négyesfogat egyetlen hölgy tagja mindent beleadott a hiteles átalakításért. Így az adás alatt - Bárdosihoz hasonlóan - kolbászt majszolt és az egykori birkózóra jellemző hanghordozásban vezette a műsort.

"Jobban örültem volna, ha Növényi Norbi bőrébe bújok. Úgy egy olimpiai aranyam is lenne, így "csak" egy ezüst. Meg a ráncok. Nekem még nincsenek, de Sanyinak igen" - élcelődött Pordán Petra az átalakulás közben, amely Bárdosi Sándort egyáltalán nem zavarta. Sokkal jobban aggódott amiatt, hogy Abaházi Csaba bőrébe bújva át tudja-e venni a rádiós feladatait.

"Egyáltalán nem vágytam arra, hogy én irányítsak mindent az adás alatt. Többet kellett készülnöm, mert Csabinak az adás alatt vannak olyan feladatai, amiket még sosem csináltam. Kicsit parázom" - vallotta be Bárdosi, aki fellélegzett, mikor ismét önmaga lehetett a 95.8 Sláger FM reggeli műsorában.