TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Benkő Nóra, - akit manapság a Drága örökösök című sorozat ügyvédnőjeként láthatnak a nézők – nemcsak a sorozat, de magánélete kapcsán is elárult néhány titkot.

Számtalan színházi szerepben láthatják, de a televízióban is időről időre feltűnik Benkő Nóra, aki most egy kemény fából faragott ügyvédnőt alakít a Drága örökösök című sorozatban. A színésznő néhány kulisszatitkot is elárult a sorozat kapcsán.

„Nem tudom, hogyan alakul Dr.Marosi Gitta sorsa a sorozatban, mert nekünk se árulják el. Szerintem azért se, hogy nehogy elfecsegjük. Közben is alakulnak a karakterek, a szálak, de azt gondolom, hogy Marosi Gitta nem fog eltűnni a színről” – mondta a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki két tizenéves fiú édesanyja. Fiai - bár ikrek - nagyon különböznek, míg Ábel a tanulmányaira koncentrál, addig Marcell – akinek Johnny K Palmerrel közös dala tavaly debütált – édesanyja nyomdokaiba lépve szintén szerepelt sorozatban és színházban egyaránt.

„A fiaim már nagyok, túlnőttek engem rég. Ábel nagyon tanul, Marcell pedig szerepelt a Holnap tali című sorozatban és a SunCity című musicalben is láthatják. Nem én nyomtam efelé a világ felé, őt ez érdekli. Ha az egyik cukrász akar lenni, bátorítom, hogy menjen, próbálja ki magát. Viszont szeretném, hogy amit csinálnak, azt csinálják teljes szívvel és erőbedobással. Szerintem mindkét fiam jól halad ezen az úton” – árulta el a Sláger Téma műsorvezetőjének Benkő Nóra.