SLÁGER FM

Március 24-én 20 órától Bokor Attila zenész, filmrendező és Szatmári Orsi énekesnő, énektanár lesz Kalmár Tibor vendége Sláger Témában.

A Color együttes történetében minden benne van, amiért átkosnak nevezhetjük a szocializmus éveit. Adott a „magyar The Jackson 5”, a Bokor család három zseniális fiúja, akik a magyar Liverpoolból, Debrecenből indulva meghódították az országot, árkon-bokron, Erdősön is átgázolva, ha kell. A tinédzserekből álló, apuka és anyuka által támogatott házibuli bandából igazi zenekarrá válva megnyerték a Ki? Mit? Tud?-ot, megírták az elmúlt 50 év egyik legnagyobb hazai slágerét, az azóta feldolgozásként is klasszikussá lett Félteleket. Aztán mégis, alig fél évtized alatt rádöbbentek, hogy a szándékos elhallgattatások világában nincs itthon maradásuk, így Amerikába disszidáltak. Bokor Attila a kilencvenes évek elején, már a tengerentúlon befutott filmes rendezőként hazatért, hogy olyan filmeket forgasson, mint például az 56 csepp vér vagy a Naplegenda. Most pedig arra készül, hogy megfilmesítse a Color történetét is. A „három T” világában a látszólag tűrt, de néha inkább tiltott együttes sztorijának megannyi döbbenetes, eddig még soha nem hallott részletét fedi fel Bokor Attila a vasárnapi rádióműsorban.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Szatmári Orsi, énekesnő, énektanár lesz a vendég. Aki énektanárként olyan sztárok karrierjét indította be, mint Muri Enikő, Bagosi Alexa vagy Kováts Vera. Ő maga pedig pályája elején énekelhetett még Cserháti Zsuzsa nagylemezén is. Majd saját karrierjét beindítva, többek között az Akt és az Enjoy együttesek tagja volt, illetve a nevéhez, pontosabban a hangjához fűződik a Barátok közt főcímdala is. 2019-ben, eddigi zenei pályafutását összegezi egy akusztikus albummal. Az Életem filmje új köntösbe bújtatja eddigi legnagyobb slágerjeit, mint például a Véletlent, a Bújj hozzámot vagy az Úgy szeresst. Sőt, még azt is megtudhatjuk Szatmári Orsitól, mi kellhet ahhoz, hogy valakiből igazi popsztár váljék.

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Majkával épp közös duettel jelentkező Tóth Gabival készült interjút hallgathatjuk meg újra. Másfél évtizede robbant be a Megasztárral, hogy aztán rá tíz évre már ő lehessen az X-Faktor egyik győztes mentora. Két fantasztikus album (Fekete Virág, Elég volt), valamint a saját- és az egyéb zenei produkciókkal közös dalokkal együtt vagy harminc klip kísérte eddigi karrierjét. Amit hamarosan Majkával tesz még teljesebbé. Hisz a Budapest Dal 2019 pályázaton közösen indulnak. Hogy pontosan mit is jelent ez, valamint, hogy miről szól majd a közös slágerük, az is kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, Tóth Gabi csupán kirándulásnak tekintette-e eddigi színházi szerepléseit, vagy az István, a király rockopera Rékája, azaz Koppány lánya mind jobban a színészmesterség felé tereli. A Sláger Téma Extrában elárulja, milyen sajátságos külön versenyben vetekszik a Bon Bon együttessel, illetve, hogy a Budapest Dal pályázaton túl milyen további slágerek várhatók az énekesnőtől 2019 során.

2019. március 24-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Bokor Attilával, Szatmári Orsival, Tóth Gabival, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!