TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Március 31-én 20 órától Dévai Nagy Kamilla előadóművész, népdalénekes és Völgyesi Gabi, a Unique zenekar énekesnője lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Ha valaki a hetvenes években a szocializmus elnyomott művészeként az Amerikai Egyesült Államokban magyar népdalokkal 105 nap alatt 97 előadást tart, már önmagában világcsúcs, de Dévai Nagy Kamilla nevéhez egy valódi Guiness-rekord is kapcsolódik. Hogy mi ez, kiderül a Sláger Témából, ahogy az is, az egykoron csak gitáros lányként emlegetett Liszt Ferenc-díjas népdalénekes amerikai koncertjein mit keresett Szeleczky Zita, Teller Ede, vagy éppen Wass Albert. Fél évszázados karrierjének legfontosabb állomásait sorra véve, megismerhetjük például a népzenei kultúrát ápoló Krónikás Zenede történetét is. Dévai Nagy Kamilla azt is elárulja majd a vasárnapi műsorban, hogyan készül az idei Csíksomlyói Búcsúra, illetve milyen élmény volt először, még a diktatúra idején ott fellépnie.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Völgyes Gabi énekesnő lesz a vendég. Aki, amikor éppen nem a képernyőn bújik világsztárok bőrébe és énekli még náluk is jobban slágereiket, akkor gyakorló édesanya vagy a Unique zenekar fantasztikus hangú énekesnője. Ebbéli tisztségében most egy különleges előadói estre készül, hiszen április 5-én egy akusztikus koncerten mutatják be átdolgozott dalaikat. Hogy milyen vendégművészekkel és produkciókkal készülnek erre a különleges estre, kiderül a Sláger Témából. Völgyesi Gabriella azt is elárulja, a Unique zenekar rajongói hogyan élhetik át végre újra a 2018-as jubileumi koncert feledhetetlen pillanatait. Sőt, még arra is fény derül, mikor jön a folytatása a 13 éve megjelent utolsó stúdióalbumuknak. Annyit elárulhatunk előre, hogy a dalok már készülőfélben vannak...

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Rábaközi Andreával és Szilágyi Adriennel készült interjút hallgathatjuk meg újra. A nyolcvanas-, kilencvenes évek szexszimbóluma beszél majd karrierjének sajátos indulásáról, hogyan is lett szakácstanulóból, az Artistaképzőnek köszönhetően, hazánk egyik legnépszerűbb szupermodellje. A korát büszkén felvállaló, ötvenes éveinek elején járó Rábaközi Andrea manapság gyakorló édesanya, és ahogy ő nevezi magát, veterán modell, meg persze a Valódi Nők Csatorna egyik állandó szereplője. Hogy mi is az a Valódi Nők Csatorna, azt pedig a megálmodója, Szilágyi Adrienne televíziós-, és filmes producer, író árulja el a Sláger Téma Extrában. Ahogy azt is, miért is különösen fontos, hogy általuk már a negyven felettieknek is lett saját véleményvezérük, vagy ahogy manapság nevezik őket, influencerük.

Március 31-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Dévai Nagy Kamillával, Völgyesi Gabival, Rábaközi Andreával, Szilágyi Adriennel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!