TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Április 7-én 20 órától Szigeti Ferenc és Takáts Tamás, a Karthago zenekar kétödöde és Bódy Magdi énekesnő lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Együtt 40 éve, hirdetik városszerte a plakátok. Szigeti Ferenc és Takáts Tamás a Karthago zenekar közelgő jubileumi koncertje kapcsán mesél majd a kezdeti évek tilt, de legfeljebb tűr korszakáról, amikor is a kultúrpolitika csak a közönség nyomására engedte őket fellépni. Talán ez is örök egységbe kovácsolta a szó szerint egy belvárosi pincéből induló, zeneileg és emberileg is öt igazán különböző zenészt.

Szó esik majd a Karthago két nagy korszakáról, amelynek legutóbbi mérföldkőve a januárban megjelent új, Együtt 40 éve címet viselő nagylemez. Az azonos nevű jubileumi Aréna koncert kapcsán megtudhatjuk, milyen műsorral készülnek Szigeti Feriék, illetve hogyan lépnek majd fel szó szerint az utódaikkal ezen a különleges estén. Elöljáróban csak egy szó: Kartaginho...

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Bódy Magdi énekesnő lesz a vendég. Aki már tinédzserkorában a Fehér Házban és Ed Sulliwan showműsorában lépett fel az Amerikai Egyesült Államokban, hogy aztán itthon előbb a Generállal majd saját együttesével építse páratlan karrierjét. Hogy a megannyi hazai- és nemzetközi fesztiválsikert követően miért költözött mégis a tengerentúlra, illetve milyen reményekkel tért onnan haza a kilencvenes évek elején, kiderül a Sláger Témából. Szó esik majd az 1981-es Táncdalfesztivál botrányáról, de arra is fény derül, karrierje során hol és mikor léphetett fel Eric Clapton vagy éppen az April Vine zenekar társaságában. Bódy Magdi fél évszázados zenei pályafutásából egyetlen dolog még biztosan hiányzik, egy életművét összegző nagykoncert. Hogy ezzel hányadán is áll az énekesnő, szintén elárulja a Sláger Téma második órájában.

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Benkő Nórával készült interjút hallgathatjuk meg újra. Ha egy negyvenes éveiben járó színművész már négy diplomával büszkélkedhet, ráadásul műsorvezetőként, iskolaigazgatóként is építi karrierjét, sőt, még gyakorló édesanya is, úgy, hogy kamaszkorú ikrei közül az egyik szintén a színészet felé kacsingat, akkor mindenképp a csodálat, ami először az eszünkbe juthat.

Benkő Nóra emellett még a hűség szobra, hiszen kereken két évtizede ugyanannak a teátrumak, a Pesti Magyar Színháznak a társulati tagja. Nem véletlen, hogy sorra nyeri a rangos elismeréseket, mint például a Főnix-díjat, amit A karmester szeretője monodrámával érdemelt ki. Színházi alakításairól, a Pesti Magyar Színiakadémiáról, amelynek igazgatója, sorozatszerepeiről és műsorvezetéseiről is beszél majd a vasárnapi rádióműsorban. Így kiderül, várhatjuk-e a folytatását önálló színházi estjeinek, illetve, ha visszatérne a képernyőre, milyen műsor vezetését vállalná el igazán szívesen.

2019. április 7-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Takáts Tamással, Szigeti Ferenccel, Bódy Magdival, Benkő Nórával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!