SLÁGER FM

A közép-európai csúcsgasztronómia legjavát felsorakoztató Gourmet Fesztivál idén 9. alkalommal 50-nél is több kiállítóval nyitja meg a 2019-es évadot.

Május 16-19. között a Millenárison a világhírű Michelin-csillagos sztárséfek mellett, a térség legtisztább és legnagyobb édesvízkészletéből nyert, díjnyertes magyar vize, a Szigetközi Friss Víz is várja a látogatókat.

Az idei fesztivál főszereplői között megtalálható lesz a paprika, a sercli, a sör, de a szórakoztató témák mellett, felsorakoznak az idei év sztárséfjei, cukrászai és a street food kiemelkedő képviselői is.

Az ízek harmóniájára törekvő látogatók a prémium minőségű borok, pezsgők és pálinkák mellett a Szigetközi selymes és semleges prémium vizét is megkóstolhatják.

Közép-Európa legrangosabb gasztrofesztiváljának szervezői felismervén az ebben rejlő lehetőségeket, immár második alkalommal választották a fesztivál hivatalos vízének a Szigetközit.

„A Szigetközi Friss Víz a miénk, ezért különösen nagy öröm számunkra, hogy a Gourmet Fesztivál hivatalos prémium kategóriás ivóvize lehetünk.” -mondta Essősy Orsolya, a Szigetközi Friss Víz marketing vezetője.Forrás, fotó: Szigetközi Friss Víz