TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Sláger FM stúdiója ideiglenes konyhává alakult át, ahol is a szezonnak megfelelve Növényi Norbi vezetésével a Sláger Reggel műsorvezetői sárgabaracklekvárt főztek a hallgatók tippjei alapján. Az eredmény minden készítő várakozását felülmúlta!

Lekvár nélkül egyetlen háztartás sem működhet, boltban pedig rendes, a gyermekkorunkat időző házias lekvár nehezen kapható. Sok mindenből lehet főzni, de a lekvárok lekvárja sárgabarackból készül, efölött nem kerekedhet vita – ebben teljes volt az egyetértés a Sláger Reggel műsorvezetői között. Nincs nélküle tél, sem palacsinta, sem császármorzsa, sem Sacher-torta és még a vajas kiflire is jó. A barackszezont ünnepelvén a csapat nekiveselkedett az új kihívásnak és élő adásban állt neki lekvárt főzni – a végeredmény pedig meglepően jó lett!

Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi a Sláger Reggel hétfőnként jelentkező Mi a meló rovatában próbálkozott meg a lekvár főzéssel, amiben a nagyobb szerepet természetesen Norbi vállalta magára, Sanyi inkább nézte, hogyan pucolja és magozza ki a barackokat Pordán Petra és a másik jómadár. Sanyi ezután se dolgozott sokat, csak a turmixolásból vette ki a részét, a keverés Norbi feladata volt.

A hallgatók rengeteg ötlettel és jó tanáccsal segítették a srácokat, így talán ennek köszönhetően a Sláger baracklekvár igazán finomra sikeredett – a közös kóstolás után egy emberként ismerte el mindenki Norbi kiváló séfképességeit!