SLÁGER FM

Bárdosi Sándor élő fellépéssel bizonyítja énektudását!
Már egy hét sincs hátra, hogy kezdetét vegye Magyarország legnagyobb, világhírű fesztiválja, a Sziget! A Sláger FM Színpad a tavalyi nagysikerű bulisorozat után ismét hazai zenészekkel tömve várja a ’90-es évek szerelmeseit. Fellép a ShyGys, Animal Cannibals, Fiesta, Kozmix, Padödö, UFO, Ámokfutók és természetesen a NECC PARTY sem maradhat el!

Aki anno még izgatottan tekerte vissza a magnókazetta szalagját, hogy újra és újra meghallgathassa kedvenceit, a szobája falát ShyGys, Animal Cannibals, vagy Fiesta poszterekkel ragasztotta tele, és kívülről fújja az összes klasszikus gigasláger szövegét, annak mindenképp meg kell látogatnia a Sláger FM Színpadot a Sziget Fesztivál ideje alatt. Garantált, hogy minden este tíztől Dübörög a ház, minden kedves érdeklődő felidézheti, milyen is az az igazi Fiatal szerelem, és torkaszakadtából énekelheti együtt a tömeg, hogy A reggel túl messze van, hogy aztán megtapasztalja, Hazafelé az út veszélyes.

A Sláger FM Színpadára a fentebb említetteken felül olyan neves előadók látogatnak el idén, mint az Ámokfutók, Betty Love, Desperado, Happy Gang, Kozmix, Padödö, Spy The Ghost, UFO, és még sokan mások! A ráhangolódás jegyében a fellépők közül néhányakat párbajra hív Bárdosi Sándor a Sláger Reggelben. Nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy az olimpikon Miss Bee-t, a Bestiák egyik alapító tagját kényszeríti a birkózószőnyegre, a párbaj résztvevőinek dalban kell bizonyítaniuk. Az énekesnő ráadásul húzott egy váratlant, és bejelentette, a Sziget Fesztivál Sláger FM Színpadán Bárdosi fellép vele, így Sanyi végre nagyközönség előtt is megmutathatja, a sport vagy az éneklés fekszik neki jobban.

A koncertek között egy hamisítatlan NECC PARTY is helyet kap a színpadon, mely az idősebb és fiatalabb generációk körében egyaránt nagy népszerűségnek örvend. A részletes programok a Sziget Fesztivál hivatalos honlapján elérhetőek.Fotó: szigetfestival.com