SLÁGER FM

Augusztus 18-án 20 órától Balázs Andrea színésznő és Sári Évi énekesnő, színésznő, műsorvezető lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Ha azt halljuk, Nagy Duett győzelem Horváth Tamással, akkor talán, de ha azt, hogy Kasszás Erzsi, rögvest beugrik, ki ő! A vasárnapi Sláger Témából kiderül, Balázs Andrea színésznő hogyan éli meg közel két évtizednyi színházi karrier után, hogy mégis egy reklámszerepnek köszönheti országos ismertségét. Ahogy azt is megtudhatjuk, milyen mozifilmben láthatjuk őt hamarosan Básti Juli és Tenki Réka oldalán. Sőt, még arra is fény derül, nem csupán a véletlen műve, hogy nemrégiben Cserna Antallal fotózkodott azon a bizonyos közösségi oldalon. Balázs Andi a Sláger Témában őszi színházi szerepeiről is vall majd, így a Lököttek és a Félőlény színdarab is szóba kerül, mindkettő premierje a Karinthy Színházban lesz az ősz folyamán. Sőt, még A mézga család musical kapcsán is megtudhatunk egy döbbenetes titkot.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Sári Évi lesz a vendég. Akit a Splash együttes énekesnőjeként ismerhette meg az ország, aztán hosszú éveken át tévés műsorvezetőként láthattuk viszont. Bő egy évtizede, a Vámpírok báljával pedig visszatért gyerekkori álmához, a színházak világába. Sári Évi mesél majd legnagyobb szerepeiről, így a Mamma Mia, az Apáca Show és a Queen – We will rock you musicalek főszerepeiről. Sőt, még páratlan karrierjének titkát is felfedi a Sláger Témában, ahogy azt is, folytatódhat-e szólóban énekesnői karrierje, amit a Budapest Dalra írt Ez a város slágerrel indított.

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Horváth Lilivel készült interjút hallgathatjuk meg újra. A Jászai Mari-díjas színésznő mesél arról, miért is ríkatnak meg megannyi nézőt édesanyjával, Tordai Terivel, a Nőkből is megárt színdarabbal, de szó lesz majd a Zelda – Egy utolsó vad nő monodrámáról, és egy előkészületben lévő, szintén egyszereplős színdarabról is, amelyben Batthyány Lajos özvegyét alakítja majd. De a Sláger Téma Extrából az is kiderül, mi is az igazi küldetése a Lili Sulinak, és hogyan képes színházi szerepei és a jövő nemzedékének oktatása mellett háromgyermekes édesanyaként is teljes életet élni.

2019. augusztus 18-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Balázs Andreával, Sári Évivel és Horváth Lilivel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!Fotó: Facebook.com