TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Szeptember 1-jén 20 órától a Kossuth-díjas rendező, Almási Tamás, legújabb filmjének producere, Ditz Edit és Németh Kristóf színész, színházalapító lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Almási Tamás a több mint egy évtizeden át készült, mindösszesen kilenc alkotásból álló ózdi dokumentumfilmsorozatával már legendát teremtett. A Kossuth-díjas rendező megint hosszú éveken át forgatta legújabb filmjét. Ditz Edit producer és nemzetközi borakadémikus ötlete alapján a tokaji borvidék titkát kutatta. A Folyékony arany több, mint egy dokumentfilm, hogy miért, kiderül az adásból. Sőt, még azt is megtudhatjuk, hogy ki is az a Pipás Pista, akiről Almási Tamás ezúttal egy játékfilmet készül forgatni.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Németh Kristóf lesz a vendég. Aki 32 éve, alig 12 évesen mutatkozott be a Szomszédokban. Azóta olyan további legendás sorozatok főszerepei fűződnek a nevéhez, mint a Barátok közt, vagy a jelenleg is sikerrel futó Drága örökösök. Vasárnap este azonban Németh Kristófot, mint színházi szakembert ismerhetjük meg leginkább. Így kiderül, hogy az általa alapított Fórum Színházzal nagy tervei vannak, hiszen hamarosan saját, önálló játszóhelyszínt kaphat. Emellett azt is megtudhatjuk, hogy idén ősszel milyen szerepekben láthatjuk viszont őt a világot jelentő deszkákon.

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Sári Évivel készült interjút hallgathatjuk meg újra. Akit a Splash együttes énekesnőjeként ismerhette meg az ország, aztán hosszú éveken át tévés műsorvezetőként láthattuk viszont. Bő egy évtizede, a Vámpírok báljával pedig visszatért gyerekkori álmához, a színházak világába. Sári Évi mesél majd legnagyobb szerepeiről, így a Mamma Mia, az Apáca Show és a Queen – We will rock you musicalek főszerepeiről. Sőt, még páratlan karrierjének titkát is felfedi a Sláger Téma Extrában, ahogy azt is, folytatódhat-e szólóban énekesnői karrierje, amit a Budapest Dalra írt Ez a város slágerrel indított.

2019. szeptember 1-jén 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Ditz Edittel, Almási Tamással, Németh Kristóffal, Sári Évivel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!