TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Rengeteg újdonsággal: többek között air flow-val, tai chi-vel, foci taktitai gyorsaság méréssel, szárazföldi curlinggel, csónakázással, ninja pályával, gyorstollassal, a Rendőrmúzeum kiállításával, a Rendőr Oktatási és Kiképző Központ és a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara izgalmas programjaival vár mindenkit a XXI. Családi Mozgásfesztivál vasárnap a Ludovika Campus-Orczy-kertben.

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) ingyenes sportrendezvényén ezúttal is nyolcvannál több mozgásformát lehet kipróbálni. A hagyományos sportágak és az izgalmas újdonságok mellett az érzékenyítő programok (pl. kerekesszékes bocsa) kipróbálására is figyelmet fordít a szövetség.

A MASPORT küldetése, hogy minél többeket mozgásra bírjon, ezért a Családi Mozgásfesztiválon minden korosztály megtalálhatja a neki való mozgásformát, játékot nemtől és edzettségi szinttől függetlenül. A mozgás örömén kívül egyénileg és a családdal együtt is lehet a különböző állomásokon pecséteket gyűjteni, ezek a nap folyamán többször is sorsoláson vesznek részt.

Az egészség megőrzését pedig szűrőprogramokkal segítjük.

A rendezvény, amely az Európai Sporthét (szeptember 23-30.) nyitóeseménye ingyenes, regisztrációhoz nem kötött, ám a sportoláshoz a bejáratoknál és a versenyirodában kapott karszalag viselése kötelező.Forrás, fotó: Családi Mozgásfesztivál