TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Október 13-án 20 órától a Jászai Mari-díjas színművésznő, Tóth Auguszta és Szekeres Adrienn, Artisjus-díjas énekesnő lesz a Sláger Téma vendége.

Tóth Auguszta egyszerre tanít és tanul a színpadon. A Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas művésznője a Sláger Témában elárulja, micsoda legendáktól leshette el a színész mesterséget, és most kiknek igyekszik átadni a legjobb szívvel saját tudását. De szó lesz arról, miért is különleges rang az ország legnevesebb társulatához tartozni. Tóth Auguszta a mostani évad három premierjével együtt pontosan tucatnyi előadásban szerepel, köztük a nemrégiben bemutatott Rocco és fivéreiben. A három éve megjelent Érzések nagylemezének folytatása kapcsán a Sláger Témában tesz majd egy nagy bejelentést Tóth Auguszta. Mellőzése okán pedig üzen a honi filmes világnak is. Hogy pontosan mit és kiknek, vasárnap kiderül.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Szekeres Adrien lesz a vendég. Az Artisjus-díjas énekesnő közelgő Pop up koncertje kapcsán megtudhatjuk, milyen különleges zenei kínálattal várják majd a rajongókat, de még arra is fény derül, miféle viszony fűzte őt az est sztárvendégéhez, Mező Misihez karrierjük korai éveiben. Szó esik majd arról is, mikorra várható a sorrendben hetedik szólólemeze, amely a 2016-ban megjelent Megállót követheti a sorban.

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában Forrai Miklóssal beszélget Kalmár Tibor. Aki a kilencvenes években először a divatvilágot igyekezett megreformálni, városszerte híres divatbemutatói mellett az irodalmi kávéház és a vacsoraszínház műfaját is ő hozta vissza a honi köztudatba. Hogy talán pont utóbbi jelentette-e az átmenetet a gasztronómia világába, kiderül a Sláger Téma Extrából. Ahogy az is, miért pont az itáliai konyhát választotta, meg persze azt sem rejti véka alá, hogy mindemellett a magyar ételek igazi utazó nagykövete is. Az, hogy például Kínában hogyan fogadják a magyaros ízeket, kiderül hamarosan. Sőt, még arra is fény derül, miért is hívta meg Forrai Miklós étteremtulajdonost a világhírű énekes, zeneszerző, Sting saját toszkánai birtokára, ahogy az is, eleget tett-e már ennek a nem mindennapi invitálásnak.

2019. október 13-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Tóth Augusztával, Szekeres Adriennel, Forrai Attilával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!

Fotó: facebook.com