TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Október 20-án 20 órától a Jászai Mari-díjas színművész, Kerekes József és a Nemzeti Színház fiatal tehetsége, Katona Kinga lesz a Sláger Téma vendége.

Ha nincs a Pa-Dö-Dő-ből ismert Lang Györgyi, Kerekes Józsefet talán ma nem ismerhetnénk, mint színművész. Magyarország egyik legnépszerűbb szinkronhangja, Jim Carrey magyar hangja a Pinceszínházból indult, negyven esztendeje íródó színházi karrierjéről elárul minden titkot. Szó esik majd a Jászai Mari-díjas színművész futó darabjairól, közte a Karinthy Színházbeli szerepeiről és a közelgő premierről a Nagy négyesről is. De arról is, annak idején miért is hagyta ott a Vígszínházat. Kiderül, hogy A mi kis falunk sorozat Bakija révén többen ismerik-e fel az utcán, mint 2017 előtt. Kerekes József életéből eleddig a mozis főszerepek még hiányoznak, azt, hogy lát-e reményt filmes karrierjének beindulására, elmondja a vasárnapi Sláger Témában. Sőt, még azt is megtudhatjuk, miért is az ő családjának köszönhetjük, hogy ma filteres kamillateát ihatunk...

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Katona Kinga lesz a vendég. A Nemzeti Színház színésznője kereken 12 darabban látható az ország legnevesebb teátrumában. A 2019-20-as évadra is négy premier jutott, ebből egyet, a Rocco és fivéreit már bemutatták, egy közelgő pedig duplán izgalmas kihívás számára, hiszen vőlegénye, Berettyán Nándor rendezi majd. Hogy miért is lehet A súgó a Vidnyánszky-osztály újabb vizsgaelőadása, kiderül a vasárnapi adásból. Ahogy az is, miért volt egyszerre romantikus, de szinte filmbeillő Katona Kinga leánykérése, illetve, hogy lehet-e majd az esküvőjük ehhez képest szó szerint még színpadiasabb. Katona Kinga elárulja, min múlott, hogy ma a Nemzeti Színház egyik legnagyobb reménységeként, és nem ornitológusként ismerhetjük.

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában Kecskés Karinával beszélget Kalmár Tibor. A színésznő karrierjében bő tíz éve minden megváltozott, hiszen egyik pillanatról a másikra megszűnt a színházi állása és a filmes főszerepekkel sem bombázták többet. Hogy miért, kiderül a Sláger Téma Extrából. Ahogy az is, Kecskés Karinából hogyan vált időközben meseterapeuta, miért is olyan különleges a Baltazár Színház minden előadása, sőt, még a Derék Jankó csángó mesetáborról is beszélgetünk majd. Kecskés Karina jótékony énje mellett persze a színészi pályafutását is tovább építi. Az, hogy a Korhatáros szerelem, az Ízig-vérig, vagy a Mi kis falunk sorozat szerepei már a nagy visszatérést jelentik-e, elárulja vasárnap este.

2019. október 20-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Kerekes Józseffel, Katona Kingával, Kecskés Karinával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!Fotó: pexels.com