TriMedia Sales House
SLÁGER FM

November 17-én 20 órától Hozleiter Fanny „Mosolyka és férje Sankó, valamint Baronits Gábor színész lesz a Sláger Téma vendége.

A vasárnapi adás első órájában választ kaphatunk azokra a kérdésekre, hogyan lehet újra és újra felállni a legreménytelenebb helyzetekben, mi az, amit majd helyett most érdemes megtenni magunkért és másokért, a csoda megtestesítője miért is maga Mosolyka, és hogy miből meríti az erejét. Az éppen ma 31 esztendős Hozleiter Fanny még kerekesszékkel közlekedik, de fejlődik és blogjával, két sikerkönyvével példamutatóan pozitív életszemléletet közvetít. Férjével, Sankóval és alkotótársukkal, Vékony Zolival most életük filmjére készülnek. Szó szerint, hiszen a Majd helyett most jövőre kerülhet a mozikba, velük a főszerepben, valamint többek között Udvaros Dorottyával, Csuja Imrével és még vagy tucatnyi hazai sztárral. Hogy Mosolyka az Oscar-díjra szavazna vagy, egy sokkal nagyobb csodára, az is kiderül a beszélgetésből.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Baronits Gábor lesz a vendég. Aki a világhírű bűvész, Ungár Anikó és a kiváló zenész, Baronits Zsolt fiaként gondolhatnánk hendikeppel indult a művészéletben. Ám hogy ennek ellenére miféle nehézségekkel nézett szembe karrierje elején, arról is vall a Sláger Témában. A Jóban Rosszban sorozat Halász Kristófjaként végül egy ország ismerhette meg őt. Hogy színpadi pályafutásának beindulásában milyen szerepet töltött be Szilágyi Tibor és a nemrégiben elhunyt Karinthy Márton, azt is megtudhatjuk, ahogy arra is fény derül, mostanában hol és milyen darabokban, illetve sorozatokban találkozhatunk Baronits Gáborral.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Kerekes Józseffel készült beszélgetés lesz újra hallható. Ha nincs a Pa-Dö-Dő-ből ismert Lang Györgyi, Kerekes Józsefet talán ma nem színművészként köszönthetnénk. Magyarország egyik legismertebb szinkronhangjával, Jim Carrey magyar hangjával elsősorban negyven esztendeje íródó színházi karrierjéről beszélgetünk. Szó esik majd a Jászai Mari-díjas színművész futó darabjairól, közte a Karinthy Színházbeli szerepeiről és a közelgő premierről, a Nagy négyesről is. Kiderül, hogy A mi kis falunk sorozat Bakija révén többen ismerik-e fel az utcán, mint 2017 előtt. Sőt, még azt is megtudhatjuk, családjának köszönhetjük azt, hogy ma filteres kamillateát ihatunk...

2019. november 17-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-Hozleiter Fanny Mosolykával, Sankóval, Baronits Gáborral, Kerekes Józseffel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!