TriMedia Sales House
SLÁGER FM

November 24-én 20 órától A kézilabdázó legenda, Nagy László és László Zsolt színművész lesz a Sláger Téma vendége.

Ha valakit még 18 éves kora előtt, világrekordnak számító összegért leszerződteti a Barcelona, ahol aztán 12 év alatt minden létező címet elnyert, azt gondolnánk, révben ért, de Nagy László nem lenne minden idők legeredményesebb magyar kézilabdázója, ha nem jött volna haza, hogy kétszeres BL-győztesként, sokszoros spanyol bajnokként a Veszprémet is Európa egyik legjobb csapatává varázsolja. Csapatkapitányként hét év alatt ötször vezette a bakonyiakat a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, ahol háromszor is finálét játszhattak. Hogy miért maradt el mégis a legfényesebb siker, illetve, hogy min múlt az, hogy ma nem az NBA-bajnokaként mutathatom be a pályafutását idén befejező Nagy Lászlót, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, sportigazgatóként, és a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökeként hogyan képzeli a honi kézilabdasport jövőjét.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától László Zsolt lesz a vendég. A Jászai Mari-díjas színész mesél majd a színházi világ változásáról, legújabb premierjéről, a Centrál Színházban látható, Mi történt Vegasban színdarabról. Valamint arról, hogy akár pont a darab rendezője, a sikerfilmes Ujj Mészáros Károly révén nem jöhet-e végre számára egy honi filmes főszerep is. Hiszen például Lengyelország legnevesebb mozis rendezője őt választotta legutóbbi filmjéhez. Hogy a Jászai Mari-díjas színész hogyan birkózott meg a lengyellel, az is kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, hogyan élte meg László Zsolt, hogy nemrégiben lánya, Panna is debütált, a Fomo – Megosztod vagy uralkodsz mozis alkotás főszereplőjeként.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Bozó Andreával készült beszélgetés lesz újra hallható. Ha azt halljuk, Valika, máris egy ország vágja rá, hogy Bozó Andrea. Pedig a Jászai Mari-díjas színésznő a Tóth János előtt olyan sorozatokban szerepelt többek között, mint a Jóban Rosszban, a Barátok közt vagy éppen a Munkaügyek. Néhány éve jógaoktatóként is végzett, így mára már valódi úttörőszerepet vállalva, a Színház- és Filmművészetin is oktatja a „lazulás művészetét”. Illetve miért is vált az elmúlt években a szellemi és fizikai karbantartás nagykövetévé. A színházba járó közönség legtöbbet a Karinthy Színházban találkozhat vele. Az évek óta repertoáron lévő darabjai mellett egy premierről is szót ejt a vasárnapi műsorban, így megtudhatjuk, mit hoz majd karrierjében a Veszélyes forduló.

2019. november 24-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-Nagy Lászlóval, László Zsolttal, Bozó Andreával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!