TriMedia Sales House
SLÁGER FM

December 1-jén 20 órától Korda György slágerénekes, Budapest díszpolgára és Zsédenyi Adrienn Fonogram-díjas énekesnő lesz a Sláger Téma vendége.

A vasárnapi adásból kiderül, lehet csupán egyetlen Ady-vers elszavalásán múlott, hogy Korda Györgyből nem színész, hanem slágerénekes lett. A 80. születésnapját ünneplő jubileumi koncertre készülő Korda György elárulja majd, kik lépnek még fel vele és Balázs Klárival együtt jövő szombaton. De a 61. éve íródó Korda életmű, ha mind a közel ezer dala és legalább száz slágere nem is, de minden fontos állomása szóba kerül, főképp, hogy jövőre lesz negyven esztendeje, hogy egymásra talált a legendás zenész házaspár. Megismerkedésük története mellett felfedi előttünk a Táncdalfesztiválok korának, és még talán az örök fiatalságuk titkát is.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Zsédenyi Adrienn lesz a vendég. A többszörös Fonogram- és eMeRTon-díjas énekesnő beszél majd arról, hogy miért is lesz igazán különleges a jövő hétvégi ünnepi koncertje, a Miattad karácsony. De szó esik majd előkészületben lévő hetedik stúdióalbumáról is. Amelynek előfutára, a LaLaLaLa – Tandemugrás címet viselő dal egyben talán egy új korszak kezdete is Zséda karrierjében. Amiben 2020 nem csak az új albumot, hanem egy új világszemléletet is hozhat számára. Hogy mit is jelent a „Minimalizálj” szlogen, szintén kiderül a Sláger Témából.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Hozleiter Fanny Mosolykával és férjével, Sankóval készült beszélgetés lesz újra hallható. Amiből választ kaphatunk azokra a kérdésekre, hogyan lehet újra és újra felállni a legreménytelenebb helyzetekben, mi az, amit majd helyett most érdemes megtenni magunkért és másokért, a csoda megtestesítője miért is maga Mosolyka, és hogy miből meríti az erejét. A 31 esztendős Hozleiter Fanny még kerekesszékkel közlekedik, de fejlődik és blogjával, két sikerkönyvével példamutatóan pozitív életszemléletet közvetít. Férjével Sankóval és alkotótársukkal Vékony Zolival most életük filmjére készülnek. Szó szerint, hiszen a Majd helyett most jövőre kerülhet a mozikba, velük a főszerepben, valamint többek között Udvaros Dorottyával, Csuja Imrével és még vagy tucatnyi hazai sztárral. Hogy Mosolyka az Oscar-díjra szavazna vagy, egy sokkal nagyobb csodára, az is kiderül a beszélgetésből. Mindjárt kezdjük tehát a Sláger Téma Extrát Mosolykáékkal, addig is jöjjenek a legnagyobb slágerek, változatosan!

2019. november 24-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Korda Györggyel, Zsédenyi Adriennel, Hozleiter Fanny Mosolykával, Sankóval, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!