SLÁGER FM

5 és fél hónapon, 25 hétvégén keresztül, idén 4. alkalommal rendezik meg a Dumtsa Korzó - Kulturális és Kulináris Fesztivált Szentendre belvárosában, amely az országban egyedülálló a maga nemében.

A három évszakon átívelő ingyenes fesztivál bútorokból kialakított utcai hangulatával, színes programjaival, képző-, iparművész és kézműves kiállítóival, koncertekkel, gyerekfoglalkozásokkal, ízletes gasztronómiai ajánlatokkal várja a látogatókat hétről-hétre, péntektől vasárnapig.

A gyermekek és családok minőségi szórakozására továbbra is nagy hangsúlyt helyezünk. A gyereksátor állandó foglalkozásai mellet hétről-hétre izgalmas programokkal várjuk őket, újra felvehetik a kuktasapkákat, pünkösdi királyt választhatnak, vagy táncolni tanulhatnak, a legkisebbek kényelmét pedig a gyerekjátszó sarok biztosítja.

A koncerteken neves és amatőr zenészek mutatkoznak be, a tavalyi kedvencek mellett új fellépőket, változatos műfajokat ismerhetnek meg a Korzó látogatói, és ha bárki tehetséget érez magában, csak jelentkeznie kell, és bemutatkozási lehetőséget is kaphat.

A változatos, heti tematikák követi az ünnepeket, helyi hagyományokat, és minden hét újdonságot, meglepetéseket is tartogat.

Dumtsa Korzó - Kulturális és Kulináris Fesztivál

2016. április 29. – október 16.

minden péntek, szombat, vasárnap