TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Január 19-én 20 órától Döbrösi Laura, színésznő és Zakariás Eszter, forgatókönyvíró, filmes szakember lesz a Sláger Téma vendége.

Döbrösi Laura színésznő a vasárnapi Sláger Téma első órájában beszél majd Az örök tél nemzetközi sikereiről, így arról is, miért is őrült különösen Gera Marina nemzetközi Emmy-díjának. A málenkíj robot borzalmairól szóló alkotás sikere mellett hasonló filmek révén végre kibeszélhető történelmi tragédiáink is. A legbeszédesebb néma szerep mellett persze szó esik színházi szerepvállalásairól, így az Időfutárról, a Tündér Laláról és a nemrégiben bemutatott Veszélyes fordulóról, amely Földes Eszter bravúros rendezői beugrása miatt is emlékezetes marad a Karinthy Színházban. Döbrösi Laura megismertet minket mozgalmár énjével is, azaz miért és hogyan váltott ökotudatos életmódra. Sőt, a Sláger Témában még énekesnői karrierjét is felfedi előttünk.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Zakariás Eszter színésznő, forgatókönyvíró, script supervisor lesz a vendég. Aki, mint a magyar népmesék hőse, harmadszorra is megpróbálta meghódítani Hollywoodot, úgy tűnik, hogy ezúttal sikerrel, hisz egyre többet foglalkoztatják az álomgyárban, a rendezők jobbkezeként, a script supervisor, azaz naplóvezetői feladatkörben. De hogy mennyire nem álomszerű Hollywoodban dolgozni, és hogy még a világhírű filmeseknek is van szakszervezete, mennyire nehéz emiatt egy pályakezdőnek, pláne küföldinek, arról is mesél a vasárnapi adásban. Sőt, még az is kiderül, melyik alkotásban szerepelt együtt Salma Hayekkel. Zakariás Eszter a Balkán Fanatik sikerkorszakáról is vall, amelyben az együttes kreatív menedzsereként vett részt tevőlegesen.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Kolozsi Ildikóval készült beszélgetés lesz újra hallható. Erdélyi nemesi családba születve, talán nem triviális, hogy valakiből szinte a véletlen folytán a honi sportriporter mesterség, pláne nem az ifjúsági regényirodalom egyik legkiválóbb képviselője válik. Kolozsi Ildikó gyergyói diákból és kosárlabdázóból lett már itt, Budapesten sportújságíró, majd a szakma kiválóságait adó tanítómester, akinek elméjében még bőven a román diktatúra idején csiszolódni kezdtek azok a bizonyos Rejtőző kavicsok. Hogy miféle lélekemelő jelentése van a már két folytatást megért Rejtőző kavicsok ifjúsági regényeinek, azt is megtudhatjuk a MOB-nívódíjas szakembertől

2020. január 19-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Döbrösi Laurával, Zakariás Eszterrel, Kolozsi Ildikóval, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!