TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az énekesnő januárban sem pihen, ráadásul fellépései mellett édesanyaként is nap, mint helyt kell állnia. Nagyobbik gyermeke felvételije azonban igencsak megviselte az énekesnőt.

Nem sok ideje jut a pihenésre Wolf Katinak, aki januárban sem adja át magát a láblógatásnak. Persze ezt egyáltalán nem bánja, hiszen az énekesnő örül, hogy a holtszezonban is tele a naptára fellépésekkel.

„Igaz, hogy most van uborkaszezon, de szerencsére én ilyenkor is dolgozom. Azonban nemcsak emiatt nem utaztam el vagy kapcsoltam pihenő üzemmódba” – árulta el Wolf Kati, akinek nagyobbik gyermeke nemrég felvételizett. „A nagyobbik gyerekem most nyolcadikos, túl van a gimnáziumi felvételin, bár az eredményét még nem tudjuk, úgy érzi, jól sikerült. Kicsit mindenki belehalt a felvételibe a környékünkön, velünk együtt” – emlékezett vissza a 95.8 Sláger FM-en az elmúlt időszakra az énekesnő, aki jobban aggódott gyerekéért, mint amennyire maga a gyerkőc izgult.

„Egészen addig, amíg meg nem fogta a tollat és el nem kezdett írni – ugyanis beláttam az üvegfalon a terembe – nem volt semmi bajom. Viszont amint nekiesett a feladat megoldásának olyan hányingerem lett, hogy azt éreztem, azonnal el kell mennem. Nem bírtam nézni, inkább eljöttem és csak a végére mentem vissza” – mondta Wolf Kati, aki hangsúlyozza, semmilyen elvárása nincs és nem volt gyermekei felé ezen a téren.

„Minden nap elmondtam neki, hogy ha 0 pontos felvételit ír akkor se történik semmi baj, megy tovább az élet. Én inkább a gyerekem miatt izgultam, mert tudom, hogy mennyit készült, hogy az elmúlt fél éve kőkeményen erről szólt. Bármikor előfordulhat, hogy rosszul alszik, rossz napja van, a madarak sokkal izgalmasabbak kint és emiatt rosszabb felvételit ír, de ha ez történne, az sem jelenti a világvégét” – tette hozzá Abaházi Csabának a Hazai Sláger legutóbbi adásában az énekesnő.

Fotó: facebook.com