TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Bob, a mester számára 17 éve nincsen lehetetlen: mindenhez ért, mindent megjavít. Bob az évek során nem csak a gyerekek kedvenc építőmestere lett - II. Erzsébet a születésnapjára hívta meg, Sir Elton John pedig szívesen vállalt szerepet a sorozat különkiadásában. Bob azonban nem bízta el magát, továbbra is szorgalmasan dolgozik: legújabb munkás kalandjaival május 10-től a Minimaxon várja a gyerekeket.

Az angol Keith Chapman 1999-ben alkotta meg Bob, a mester figuráját. A jószívű építőmester azóta nem csak a brit gyerekek kedvence lett, hanem világszerte számos követőre tett szert, sőt, saját, élő showműsora is van. Hazájában, Nagy Britanniában az elmúlt években Bob több jeles eseményre is hivatalos volt. 2006-ban a királynő meghívta a 80. születésnapjára a Buckingham Palotába, 2012-ben pedig a Londoni Olimpián VIP vendégke volt. Bob már szerepelt közös produkcióban Sir Elton Johnnal és Suzi Quatroval is. Az „Emlékezetes karácsony” című, Bob, a mester különkiadásban John, a visszahúzódó rocksztár, Sir Elton hangján szólalt meg, és végül „Crokodile Rock” című dalával meghódította a slágerlistákat; a „Bob a vadnyugaton” egészestés filmben pedig a Suzi Quatro kölcsönözte a hangját az építőmester tengerentúli barátjának, Rio Rogersnek.

Világhír és sztárkollégák ide-vagy oda, a jószívű és kreatív építőmester nem váltott szakmát, továbbra is hirdeti, hogy szerelés és építés terén sincs lehetetlen. Napraforgóvölgyben akad is mindig munka, amit el kell végezni. Bob és csapata a gyerekeket arra tanítja, hogy ha pozitívan és logikusan gondolkodnak, nincsen olyan probléma, feladat, amit ne tudnának megoldani. Igaz, nem árt, ha a barátaid is segítenek, hiszen a csapatmunka is a siker egyik kulcsa.

A legújabb epizódokban a mindenhez értő főhős továbbra is az a melegszívű építőmester, aki volt: ha szükség van rá, Bob ott terem és mások segítségére siet.