TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Csütörtöktől folytatja új-zélandi turnéját Elton John brit énekes, akinek vasárnap abba kellett hagynia egy koncertjét, mert elment a hangja - jelentették be hétfőn koncertkörútjának szervezői.

A Chugg Entertainment közölte, hogy John lábadozik, és orvosai szerint hamarosan rendbe jön. A keddi aucklandi koncertjét még lemondták, és szerdán sem lép fel, de csütörtökön már énekelni fog Aucklandben és a további hét előadását is megtartja Új-Zélandon.

A 72 éves Oscar-díjas művész, aki világkörüli Farewell Yellow Brick Road-turnéján érkezett a szigetországba, vasárnap egy Instagram-bejegyzésben kért elnézést rajongóitól a koncert félbehagyása miatt. A gyengélkedő sztárt a műsor közben is próbálták kezelni, de végül fel kellett adnia, mert teljesen elment a hangja.

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök megerősítette, hogy pár perccel a koncert előtt találkozott Johnnal, aki szemmel láthatóan nem volt jól. A kormányfő szerint "ami vasárnap este a színpadon történt, az Johnnak a közönsége iránti elkötelezettségét mutatja".

Szakértők szerint a világsztárnak enyhébb tüdőgyulladása van, ami egy bakteriális fertőzés következménye lehet.

Forrás: MTI.hu Fotó: Wikipedia