SLÁGER FM

Soma Mamagésa május 20-án ünnepli fél évszázados születésnapját a Dunán az A38 hajón.

A különlegesnek ígérkező bulit 19 órakor a Kampec Dolores zenekar indítja, ráadásul ők is egyfajta születésnapot tartanak, ugyanis 25 évvel ezelőtti slágereikből fognak koncertezni. Soma erről úgy nyilatkozott, hogy” bohó underground 20-as éveim egyik csapata volt, úgyhogy egy kicsit visszavarázsoljuk a régi Tilos az A-s, FMK-s hangulatot, aminek különösen örülök, életem egyik feledhetetlen időszaka. Biztos eljön egy csomó régi arc, és egy kicsit időutazás lesz az egész!”

Ezután kezdődik 20.30-tól Soma bulija jelenlegi zenekarával, de természetesen nem csak az elmúlt egy év VANAVAN számai fognak megszólalni. Soma kronológiai sorrendbe rakja élete fontosabb dalait, útjelzőit, lesz egy kis vetítés és vendégművészek is. 5 korszak, 5 stílus, 5 zenei blokk, 5 vendégművész, egy szünettel 22.30-ig tart az „életmű-show-r.”

Többek között fellép Wahorn András, aki Soma legrégebbi, legjobb férfi barátja (29 éve), és művészi pályája egyik meghatározó inspirálója. Fellép egy másik barát is, Daniela Hernandez Faith mexicoi-magyar táncosnő, és Szabó Viktória táncosnő (az Operaház egykori primadonnája) is színesíti a műsort. A jazz-es blokkban Elsa Valle, a népszerű, tizenéve hazánkban élő cubai énekesnő lesz a meghívott sztár vendég,aki egy éve Soma hangképzés tanárnője is . Az utolsó zenei blokkban Soma 2 kemény rock zenész öccse játszik, Somogyi Tamás és Zámbó Norbert, akiknek a saját számait énekli a Slipcknot Tribute (Slipchaos) zenekar kíséretében. (Ők az 5.vendég- csapat.)