TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A 2016. május 27-28-án rendezik meg a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztót, ahol minden eddiginél nagyobb sportági megjelenés képviselteti magát, várhatóan minden eddig rekordot megdöntve 110 sportág próbál kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást a 20-22.000 látogatónak.

A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság helyszínein biztos szűkség lesz a dedikáló kártyákra, hiszen a kilátogatók találkozhatnak olimpiai bajnokainkkal, Európa és világbajnok sportolókkal.

A XVIII. Nagy Sportágválasztó rendezvényen lehetőség lesz a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeinek bemutatására, integráltan az épek sportjaival. A Budapesti Nagy Sportágválasztón a látogatók újabb 10 pontot gyűjthetnek a Magyar Olimpiai Bizottság 5próba Rióba! Mini5próba eseménysorozatával, hogy esélyük legyen megnyerni a program fődíját, egy kétszemélyes riói utazást.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó, első (péntek) napja, kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, míg szombaton a családoké a főszerep. A pénteki, oktatási napon a szervezők KERESIK A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ LEGSPORTOSABB ISKOLÁJÁT.

A felhívás győztese: a XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényre a legtöbb gyermekkel érkező intézmény. Természetesen a díjazás sem marad el, hiszen a nyertes iskolát az esemény után kupával és oklevéllel jutalmazzuk.

A díjat személyesen, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nagy Sportágválasztó szóvivője adja át.