TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Jóbarátok tervezett új epizódjának felvételére hívták meg az amerikai jótékonysági adománygyűjtéshez csatlakozó produkció sztárjai azt a hat szerencsés rajongót, akik részt vesznek az adakozásban.

Az AllInChallenge kezdeményezést, amelyben sztárok ajánlanak fel különleges ajándékokat az adakozóknak, azért indították el, hogy pénz gyűjtsenek a legszegényebb és legkiszolgáltatottabb amerikaiaknak a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzet alatt.

A Jóbarátok szereplőgárdájából Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry a közösségi médián jelentette be csatlakozását az adománygyűjtéshez.

Mint írták, a jutalom egy meghívás a sorozat egy külön epizódjának felvételére a közönség soraiba, személyes ismerkedés a sztárokkal és egy Warner Bros. stúdiótúra. Anistonék ráadásul egy közös kávézást is ígértek az ismerős díszletben. Azt egyelőre nem tudták megmondani, hogy pontosan mikor kerülhet sor a találkozásra.

Az HBO Max streamingszolgáltató februárban jelentette be, hogy készít egy epizódot a régi szereposztással a Jóbarátok című népszerű tévésorozathoz. A műsor felvételét azonban nem tudták elkezdeni a koronavírus-járvány kitörése miatt.

A nagy sikerű széria 2004-ben ért véget, de a streamingszolgáltatóknál újra a legnézettebb programok között van. Az HBO Max május 27-én kezdi meg szolgáltatását, de az induló katalógusában még nem szerepelt a Jóbarátok különkiadása.

Az AllInChallenge adománygyűjtő kampány, amelyben Justin Bieber, Leonardo DiCaprio és Tom Brady amerikaifutball-sztár is részt vesz, már több mint 14 millió dollárt (4,5 milliárd forint) kapott az adakozóktól. A pénzt a rászorulók élelmiszerellátására költik az ezzel foglalkozó jótékonysági szervezetek segítségével.Forrás: MTI
Fotó: turbologo.com