TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Hírességekkel közös virtuális élményekre, például egy Hillary Clinton eltöltött kávézásra vagy egy Stinggel közös éneklésre lehet licitálni a Sothebys aukciósház és a Google pénteken kezdődő internetes árverésén, amelynek bevételét a koronavírus-járvány miatt különösen nehéz helyzetbe került közösségek támogatására fordítják.

A Sothebys hétfői közleménye szerint a május 8-ig tartó jótékonysági kezdeményezés keretében a győztes licitálók a Google Meet szolgáltatásán keresztül cseveghetnek a kulturális, a sport, a tudományos és a zenei élet neves képviselőivel.

A "tételek" között szerepel egy kávézás Hillary Clintonnal, egy dal feléneklése Stinggel és egy beszélgetés Russell Schweickarttal, az Apollo-9 legénységének tagjával.

A legelszántabb licitálók Patrick Stewarttól leshetik el a "shakespeare-i színjátszás" alapjait, kikapcsolódhatnak a The Strokes amerikai rockegyüttessel vagy virtuálisan bebarangolhatják a Downton Abbey című népszerű televíziós sorozat helyszínéül szolgáló hampshire-i kastélyt.

A győztes licitálók eldönthetik, hogy egymaguk élvezik ki vagy megosztják másokkal az élményt.

Az aukció bevételének egésze az International Rescue Committee (IRC) nevű globális segélyszervezethez kerül, amely a járvány miatt különösen nehéz helyzetbe került közösségek támogatására fogja fordítani az összeget szerte Európában és az Egyesült Államokban.Forrás: MTI
Fotó: pexels.com