TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Május 3-án 20 órától a színművész, Csonka András, valamint a magyar labdarúgó válogatott Angliában légióskodó középpályása, Nagy Ádám lesz a Sláger Téma vendége.

Csonka Pici megfejtette a karantén magány „tik-tokját”. Hogy mik is pontosan azok a különleges videók, amiket sorozatban láthatunk tőle a közösségi médiás felületeken, megtudhatjuk a vasárnapi adásból. Fény derül az „Egy csonka család” minden titkára, azaz, hogyan lehet az elmúlt tíz-húsz év legnagyobb hazai slágerjeit közösségi videós színjátékként újrahasznosítani. A népszerű színész mesél színházi terveiről, így a világjárvány miatt elmaradt két premierjének lehetséges pótlásáról, de legteljesebb Csonka-showról is. Az „Ugye te is akarod” címet viselő önálló estje akár egy országos turné keretében is debütálhat, ha a járvány elvonul. Sőt, még azt is megtudhatjuk, tervezi-e megünnepelni nagy slágere, a Ding-Dong jövőre esedékes húszéves jubileumát, illetve várhatunk-e tőle egy újabb nagylemezt, akár már saját dalokkal.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától a magyar labdarúgó válogatott Bristolban légióskodó középpályása lesz a vendég. Nagy Ádám kishíján a futsalt választotta, hogy kik azok a neves brit edzőzsenik, akik felfedezték, megtudhatjuk a Sláger Témából. A Ferencvárosból négy esztendeje külföldre szerződött válogatott labdarúgó mesél majd a bolognai évekről, illetve a szenzációsan induló, de aztán egy sérülés-, majd a világjárvány eddig nem feltétlen álomszerűen alakuló angliai karrierjéről is. A Bristol City középpályása inkább lehetőségként, sem, mint átokként fogja fel a történteket, a bajnokságok leállását, valamint az Eb-pótselejtezők halasztását. Hogy szerinte ott lehet-e a magyar válogatott a jövő évi Európa-bajnokságon, így hazai pályán a világbajnok franciákkal és a címvédő portugálokkal is meccselne, elárulja vasárnap. Ahogy azt is, miképpen tervezi a folytatást a Bristol City színeiben, sőt, talán még az álomcsapatát is felfedi előttünk.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Nyári Károllyal készült beszélgetés lesz újra hallható. Akinek az otthona a koronavírus-járvány idején is a zenétől hangos. A zongoraművész új dalok írása közben elméjét, de a testét is pallérozza az önkéntes karanténban. Hogy mivel is pontosan, elárulja a Sláger Téma Extrában. Mesél több mint három évtizede íródó páratlan karrierjéről, ahogy arról is miért pont Nyári Károly a közös nevező Gloria Estefan, Mariah Carey, Phil Collins, Michael Jackson, Elton John, Luciano Pavarotti vagy éppen Frank Sinatra karrierjében. Sőt az is kiderül, hogy már javában készül a járványhelyzetet követő fellépésekre, hiszen immáron tizenöt éve nincs karácsony Nyári koncert nélkül, de a tervezett hollandiai családi fellépés létrejöttében is bízik. Már csak azért is, hiszen ez második hazája, Hollandia esetén is azt jelentené, hogy túl lennének a koronavírus okozta krízisen.

2020. május 3-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Csonka Andrással, Nagy Ádámmal, Nyári Károllyal, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!Fotó: facebook.com