TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Radó Denise – aki többek között Demi Moore-nak és Meryl Streep-nek kölcsönözi a magyar hangot – a karantén alatt sem tétlenkedik. Kollégáival együtt online próbálnak a szeptemberi rockballada bemutatójára.

Bár a kialakult járványügyi helyzetben Radó Denise-nek egy időre búcsút kellett intenie a színpadtól, a színésznő igyekszik hasznosan eltölteni a kényszerpihenőt.

„Furcsa helyzet ez, de igyekszem jól eltölteni, amennyire lehet. Sokat beszélgetek a barátokkal, családdal videochaten is. A lányom Angliában él, vele olykor még együtt is vacsorázunk, online. Több időm jut most az olvasásra, lassan fogyásnak indult az a könyvkupac, amely egy ideje csak gyűlt és gyűlt, mert nem volt annyi időm olvasni. Szerencsére a színház is számos elfoglaltságot ad ebben a helyzetben is, örülök, hogy van mit tennem” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki a kialakult helyzetben is dolgozik.

„A Szolnoki Szigligeti Színházzal továbbra is készülünk a Kőműves Kelemen premierjére. Az internet segítségével zajlanak a próbák, hiszen egy applikációnak köszönhetően ugyanúgy próbálunk, mint a járványt megelőzően. Virtuálisan nemcsak a jeleneteket próbáljuk el, de ének- és tánc óráink is vannak, online. Persze egészen más így dolgozni, de örülünk, hogy még ha így is, de ebben az időszakban is dolgozhatunk, haladhatunk. Arról nem is beszélve, hogy az online próbák alatt milyen jól szórakozunk, szerencsére a jó kedvünket nem veszítettük el, ebben a helyzetben sem” – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Radó Denise.

A beszélgetés hanganyaga a https://www.youtube.com/watch?v=BBm3y7BmWMQ linken érhető el.