TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A közmédia március közepe óta segíti oktatási tartalmakkal az otthon tanuló diákokat. Az érettségi vizsgákhoz igazodva az M5 csatorna hétfőtől átalakítja műsorstruktúráját - közölte az MTVA sajtóosztálya az MTI-vel.

A közlemény szerint Érettségi című műsoruk lekerül a palettáról, azonban az Alsós - Sulikalandok, a Felsős és a Mindenki Akadémiája adásait továbbra is sugározzák.

A délelőtti műsorstruktúra változatlan marad, minden hétköznap reggel 8 órától 12.30-ig alsós és felsős diákoknak szánt műsorokat sugároznak, de nyelvtanulással, valamint történelemmel és irodalommal is foglalkoznak.

A délutáni műsorstruktúrában helyet kap a Mozogj otthon! elnevezésű műsor, amelyben hivatásos gyógytornászok 10 perces adásokban mozgatják meg a nézőket.

Este 7 órától vetítik a Magyar Krónika című kulturális magazin korábbi adásait, 19.30-tól látható a Nagyok című magyar dokumentumfilm-sorozat ismétlése, 20 órától pedig újra leadják a Mindenki Akadémiája aznapi részét. 20.30-kor kezdődnek az M5 esti színházi közvetítései, filmjei, koncertjei - áll a közleményben.


Forrás: MTI
Fotó: pexels.com