TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Május 10-én 20 órától az érdemes művész, Köbli Norbert forgatókönyvíró és a Fonogram-díjas énekesnő, Szűcs Gabi lesz a Sláger Téma vendége.

Köbli Norbert a koronavírus-világjárvány miatt eddig még nem vehette át érdemes művészi díját, és hogy még mit hozott neki a karanténidőszak, megtudhatjuk a vasárnapi adásból. A Félvilág és A berni követ Balázs Béla-díjas forgatókönyvírója beszél majd a jövőbeni terveiről. Így a Piros, Fehér, Zöld és a Rontás című filmekről, amelyek forgatókönyvét a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjasaként javában írja. Valamint A vizsga filmjének folytatásáról, A játszmáról is szó esik. Azt is elárulja, hogy az általa kreatív producerként is jegyzett, Hosszú Katinkáról készülő filmje miért is lesz igazi reneszánsza a dokumentum műfajnak.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Szűcs Gabi lesz a vendég. Aki, ha nincs Sík Olga, talán ma színésznőként keresné kenyerét, de ő felfedezte nekünk. Az énekesnő mesél majd a Cotton Club Singersről, meg persze szólókarrierjének két nagy korszakáról, amelyek mindegyike egy-egy nagylemezhez köthető. Mindkét időszakhoz más-más zenekar dukált, hogy a véletlen, vagy más miatt cserélte le szinte az összes zenésztársát, azt is elárulja. Szó esik a Stereo Swingről, és a karantén idején, férjének adott házi koncertekről is. Sőt, talán még azt is megtudhatjuk, születtek-e új dalok az önkéntes házi fogság alatt, így jöhet-e Szűcs Gabi harmadik nagy zenei korszaka.A Sláger Témában mesél először írói szárnypróbálgatásáról, a karantén ideje alatt formálódó Szűcs Gabi krimiről.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Radó Denise-zel készült beszélgetés lesz újra hallható. Akinek nevét hallhatjuk a filmek elején, ha Demi Moore-ról, Mery Streep-ről vagy épp Cathrine Zeta-Jones-ról van szó. A szinkronszínészet mellett színházi szerepeiről, rendezéseiről is beszél a Jászai Mari-díjas Radó Denise. A Nikola Tesla – Végtelen energia musicalshowt még épp a járvány kitörte előtt mutatták be. De már javában készülnek Szolnokon a Szörényi-Bródy-Ivánka szerzőtrió legendás musicaljére. A Kőműves Kelemen próbái már el is kezdődtek, egyelőre a digitális térben. Hogy miképpen lehetséges ez, illetve hogyan kerül bemutatásra a Két nő színdarab a járványhelyzet idején a digitális térbe szervezett Szigligeti Online Színház révén, azt is megtudhatjuk Radó Denise-től.

2020. május 10-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Köbli Norberttel, Szűcs Gabival, Radó Denise-zel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!