SLÁGER FM

A szervezők ajánlják:

Te már túráztál velünk, s aligha bántad meg. Volna kedved ismét túracipőt húzni, esetleg bringázni velünk? Most egy merőben más terepre invitálunk téged június 25-én. Vár a homokos puszta, ahol a tavaszi illatok helyett, a Hortobágy semmivel össze nem hasonlítható hangulata, és a Hortobágyi Nemzeti Park sajátos élővilága lesz a meghatározó.

Az E.ON Délibáb Teljesítménytúra és Gyaloglás útvonalán tény, hogy nincs árnyék, és nyári melegben zajlik az esemény. A talaj kellemes pusztai út, nem egy tükörsima autópálya, de jól túrázható.

Ha inkább nyugalomban, nézelődve bringatúrázni szeretnél, akkor azt is megteheted, egyedül, barátokkal vagy a családdal a Bringatúra hosszabb (41,5 km) vagy rövidebb távján (18,8 km).

Pakold fel a családot is! Túrázzanak, bringázzanak vagy fussanak ók is terepen, a világhíres Hortobágyi Nemzeti Parkban! Használjátok ki az alkalmat! - az útvonal egy része az év többi részében csak korlátozottan látogatható. Ez az az esemény, ahova a családod, baráti köröd azon tagjait is elhozhatod, akik veled ellentétben nem a túrázás szerelmesei, hiszen itt mindenki talál magának sportos elfoglaltságot.

Ez a hétvége nem csak a futásról szól, több program is vár: remek gulyást és slambucot készítenek a helyszínen, amit érdemes megkóstolni. A világhírű Puszta ötös lovasbemutatója pedig kihagyhatatlan élmény!

NEVEZZ június 22-ig kedvezményesen!