SLÁGER FM

Lekapcsolódtak a villanyok a mozikban és a gonosz elszabadult a vásznakon! Megérkezett ugyanis a kortárs természetfeletti horror nagymestere: James Wan rendező-producer (Démonok között, Fűrész, Insidious) legújabb gondozása: az AMIKOR KIALSZIK A FÉNY!

A film félelmetes horror sztoriját David F. Sandberg rendező először kisjátékfilmként készítette el, ami hihetetlen nagy népszerűségnek örvendett. Az elmúlt évek legsikeresebb horrorfilmjeinek készítője ezért segítette hozzá, hogy megrendezhesse az egészestés mozifilm-változatot is. Az eredmény hátborzongató lett… és nagyon hihető:hiszen mindenki félt már a sötétben.

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban. És kicsit sem barátságos… A tízéves Martin (Gabriel Bateman) édesapja rejtélyes körülmények között tűnt el, az anyja (Maria Bello) antidepresszánsokon él, ő pedig nem tud aludni – nagyon fél a sötétben. Egyedül a nővére (Teresa Palmer) hiszi el neki, hogy nem csak gyermeki képzelgésről van szó: ő is találkozott már az árnyékkal, aki csak addig erős, amíg fel nem kapcsolják a villanyt. A fiatal nő magához menekíti az öccsét, de a régi árnyak elől nem lehet ilyen könnyen elmenekülni. Ha meg akarnak szabadulni a félelemtől, az anyjukhoz kell segítségért fordulniuk. Vissza kell menniük a hatalmas, zegzugos, félhomályos házba, hogy együtt töltsenek egy éjszakát, és fényt derítsenek a régi titokra.

Ezt az éjszakát sosem fogják elfelejteni. Ha túlélik…