SLÁGER FM

Pély Barna legújabb szerzeményének témája egészen különleges, hiszen a nyár kedvenc itala, a sör adott hozzá ihletet. A nem mindennapi sláger bemutatója legalább annyira izgalmas, mint maga a témaválasztás, hiszen a Sör Világnapján lesz először hallható az új dal.

Barnát számtalan pozitív élmény köti a sörhöz, inspiráló hatással van rá, épp ezért a Sör mi több felkérésére könnyen született meg legújabb slágere, aminek középpontjában maga a gyöngyöző ital és az a rengeteg élmény áll, amit adhat. A zenész elmondta, nagyon szereti a sört, de mindig odafigyel a mértékletességre. “Szeretem játszani a dalt, alig várom, hogy mindenki hallja, és remélem, hogy szeretni fogják, épp úgy, ahogy a sört”- nyilatkozta.

A Sör Világnapjánál pedig nincs is jobb alkalom a dal bemutatására. A Sör mi több kezdeményezésére, itthon hagyományteremtő szándékkal ünnepelt Sör Világnapot, minden év augusztusának első pénteki napján ünneplik, így szerencsére már nem kell sokat várni arra, hogy egy pohár sört kortyolgatva végre meghallgathassuk Barna legújabb szerzeményét. A nemzetközi sörnap a sör ünnepe, melyet 2012-óta minden év augusztus első péntekén tartanak.