SLÁGER FM

Augusztus 13 és 21. között közel száz programból válogathatnak az érdeklődők. Vadonatúj karneváli esemény lesz az a monumentális épületvetítés, amelynek során "megmozdul" a Debreceni Egyetem épülete.

Itt mutatja be augusztus 18-án és 19-én este 9 órától éjfélig legújabb világszínvonalú produkcióját Bordos László Zsolt architekturális vetítéssel foglalkozó 3D-művész és négy alkotótársa Czigány László, Kitzinger Gábor, Kovács Ivó és Vicsek Viktor. Az óránként kezdődő, négy alkalommal tartó "3D mapping showban" most először szerepel együtt az öt magyar művész. Az is elhangzott, hogy a Debreceni Egyetem 108 méteres homlokzatára a legkorszerűbb felbontású projektorokkal fognak vetíteni. A turisztikáért felelős alpolgármester szerint hasonlóan egyedülálló látványosságot ígér a Karneváléj című arénashow, amely augusztus 20-án este 19.30-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban.

A Böhm György Jászai-díjas és Nádasdy Kálmán-díjas rendező által fémjelzett műsorban a színpompás virágkocsik felvonulása mellett, a legnagyobb hazai sztárok énekelnek és több mint kétezer külföldi és magyar fellépő vesz részt.