TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A legendás amerikai gitáros/énekes/dalszerző szeptember 27-én jelentette meg önéletrajzi könyvét (Born to Run). A könyvet azonban 4 nappal megelőzte a Chapter and Verse lemez, amely szorosan kapcsolódik az önéletrajzhoz, és amelynek 18 dala közül 5 korábban még sehol máshol nem volt hallható!

A korongon szereplő nótákat maga Springsteen válogatta ki, méghozzá úgy, hogy azok egyfajta aláfestő zeneként funkcionáljanak a könyv témáihoz és fejezeteihez. A lemez ennek megfelelően a The Castiles két felvételével indul, amelyekben a tinédzser Bruce-t hallhatjuk gitáron és a mikrofon előtt, míg a záró track a 2012-es album címadó tétele, a Wrecking Ball. A kigyűjtött dalok végigkísérik a 67. születésnapját épp szeptember 23-án ünneplő Springsteen teljes pályafutását, és az önéletrajzi könyvvel párhuzamosan egy önálló történetet mesélnek el.

A Chapter and Verse beszerezhető CD-n és dupla bakeliten, illetve természetesen digitálisan is hozzáférhető, továbbá a stream oldalakon is megtalálható. A fizikai hanghordozó borítója ráadásul tele van ritka fotókkal, valamint az összes szöveget is tartalmazza. Arról sajnos nincs hír, hogy a Born To Run című önéletrajzi könyv itthon is kiadásra kerülne.