SLÁGER FM

Kedvezményes áron ínyenc háromfogásos menüsorokat kóstolhatunk március 13. és 19. között. Az idei első Országos Étterem Héten 120 hazai étterem mutatja be különlegességeit.

A kulináris rendezvénysorozat ideje alatt a vendégeknek a normál, 3300 forintos áron elérhető menüsorokon túl ezúttal is lehetőségük lesz arra, hogy néhány exkluzív, Michelin-ajánlással rendelkező étterem prémium menüsorait is megkóstolják 4900 forintért. A részt vevő éttermek mindegyike saját konyhájának legjavát kívánja bemutatni, ínyenc és változatos ételeket felszolgálva a vendégeknek. A legutóbbi alkalommal, ősszel rendezett Országos Étterem Héten több mint 25 ezren látogattak el a részt vevő éttermek valamelyikébe. Sokan az egy hét alatt több éttermet is kipróbáltak.

A kínálat ezúttal is széles körű: a magyaros ízektől a francia konyháig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem. Az egyhetes program szervezőinek célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar konyha sokszínűségére, illetve, hogy az egyedi áron kínált menükkel olyanokat is mozgósítsanak, akik csak ritkán vagy sosem járnak étterembe.

A programban részt vevő éttermekben limitáltak a helyek, foglalni már lehet, de kizárólag online, a rendezvény oldalán lehet. A foglalásról a vendégek e-mailben kapnak értesítést.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, majd Belgium, Luxemburg, Ausztria, Olaszország, Kína, Szingapúr után 2011 óta Magyarországon évente kétszer is megszervezik.

Forrás: MTI