SLÁGER FM

Aki ellátogat 2016. február 21-én a Müpába, az varázslatos utazáson vehet részt. A hang-, fény- és látványelemekben gazdag koncerten felejthetetlen élményben lesz része.

A virtuális föld körüli utazás Afrikától az Ibériai-félszigeten át repít több kontinensen keresztül a zene szárnyán egészen Magyarországig. Átélhetjük az afrikai törzsek pezsdítő ritmusait, a spanyol zene szenvedélyességét tradicionális hangszereken, a magyar népballada fájdalmát, valamint a magyar népzene sokszínűségét is.
Fantasztikus meglepetésként még a föld körüli pályáról is letér, és a földönkívüliek (elképzelt!) zenei világát is bemutatja a négy életvidám Artisjus-díjas ütőhangszeres művész (Grünvald László, Szitha Miklós, V. Nagy Tamás, Zombor Levente) a MÜPA közönségének. Összefoglalva hát a lényeget: találkozhatnak dob-különlegességekkel és több száz más hangszerrel, különleges vendégekkel és azzal a fergeteges hangulattal, amelyet csak a Talamba tud! Immár 16 éve!

Talambáról:

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemről indult az együttes néhány műanyag hordóval és diplomával a zsebübkben. Négyen négy félék, nagyon jól kiegészítjük egymást, mégis a színpadon egy egészet alkotnak. Van köztük zeneíró, világrekorder villámkezű, de együtt Ők, a Talamba.