TriMedia Sales House
SLÁGER FM

„SOBRI JÓSKA KÜLDETÉSE”

Másodszor rendezik meg a NAGY KALAND NAPJÁT – A SOBRI JÓSKA KALAND-ÉS ÉLMÉNYPARK SZERVEZÉSÉBEN.

A Nagy Kaland Napja a Sobri Jóska Bakonyi Kaland -és Élménypark kezdeményezése, mellyel hosszú távon országos összefogást kívánunk életre hívni.

A program célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassunk olyan nagy családokat, akiknek nincsen módjuk, anyagi lehetőségük hasonló rendezvényeken, szabadidős kikapcsolódásokon való részvételre. A Sobri Jóska Élménypark ezért, a nyári szünetben július 6-i dátummal meghív 100 nagycsaládot egy NAGY KALANDRA, ahol a Kalandpark közel 50 játékát a meghívottak térítésmentesen vehetik igénybe. A kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon számos kulturális, szórakoztató és interaktív program is lebonyolításra kerül, többek között fellép az Alma együttes és izgalmas vetélkedőn mérik meg bátorságukat és ügyességüket az ország különböző hírességei, de látványos bemutatót tart az Országos Mentőszolgálat is. Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a természetben eltöltött idő örömfokozó hatására, környezetünk szépségének megóvására, a közös játék összetartó erejére és a mozgás egészségmegőrzésben betöltött fontos szerepére.

A NAGY KALAND NAPJA rendezvényünket hagyományteremtő jelleggel indítottuk útjára 2016-ban, bízva abban, hogy országosan kedvező fogadtatásra talál, hiszen kapni jó, de adni még jobb.

2017 JÚLIUS 6. – 10.00- 20.00 Sobri Jóska Élménypark Kislőd – Vashámor