SLÁGER FM

Augusztus első hétvégéjén is változatos programkínálattal vár a Kultkikötő Balatonföldváron, BalatonBogláron és BalatonFenyvesen is. Jön Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Hajdu Steve, Gubás Gabi, Szabó Győző, Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás is.

Augusztus 3-án egész nap Balaton100Szó – az ország egyetlen olyan rendezvénye, amely körbeöleli a Hip-Hop/Slam Poetry és irodalmi programokat egy helyen, idén először a balatonföldvári Kultkikötőben! A rendezvény célja a szövegcentrikus műfajok és az underground művészetek széleskörű bemutatása minden korosztály számára. Napközben irodalmi programok, Slam Poetry és sok más a kortárs lírához köthető előadás várja az érdeklődőket. Az esti koncerteken a hazai underground rap legkreatívabb előadói lépnek színpadra. Az ország egyetlen Hip-Hop/Slam Poetry Fesztiválja. Slam, költészet, rapzene egy helyen.

A gyerekeket Földváron szombaton és vasárnap délelőtt, Bogláron pénteken és vasárnap délelőtt, míg Fenyvesen kedden, pénteken és szombaton délelőtt várják izgalmas előadások. A Mesés Kikötőbe jön A fán lakó gyermek, Hamupipőke, Kippkopp és Tipptopp.