TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Augusztus 7-étől ismét megtelnek sportolókkal és szurkolókkal a 17. FINA Világbajnokság balatonfüredi és budapesti versenyhelyszínei, hiszen kezdetét veszi a Masters Világbajnokság.

Augusztus 7-én 20:30 órakor a Margitszigeti Atlétikai Központban rendezik a Masters Vb nyitóünnepségét. Az est folyamán a világ minden tájáról érkező sportolók, és kísérőik, valamint a rendezvényre kilátogatók többek között az ExperiDance és a 100 Tagú Cigányzenekar előadásait is megcsodálhatják majd.

Az idei vizes világeseményt kiemeli a sorból, hogy most először minden sportágban az elit VB versenyhelyszínein mérkőzhetnek meg a masters sportolók. A közel 12 000 induló között minden korábbi rekordot megdöntött a szinkronúszásra érkezett nevezések száma, de nem maradnak el a vízilabdázók sem, akik a maximális 120 csapattal képviseltetik magukat a mezőnyben A versenyzők öt sportágban, úszásban, vízilabdában, szinkronúszásban, műugrásban és nyíltvízi úszásban mérhetik össze erejüket. A szervezők hatalmas érdeklődésre számítanak, hiszen például a Kemény Dénes vezette Millennium pólócsapat mérkőzéseire 17 perc alatt elfogytak a jegyek. A Masters Világbajnokság versenyei ingyenesen látogathatók, de megtekintésük regisztrációhoz kötött. A Masters VB nyitóünnepsége augusztus 7-én 20:30 órakor kezdődik a Margitszigeti Atlétikai Központban. Szántó Éva elárulta, az est folyamán a világ minden tájáról érkező sportolók, és kísérőik, valamint a rendezvényre kilátogatók többek között az ExperiDance és a 100 Tagú Cigányzenekar előadásait is megcsodálhatják majd.