SLÁGER FM

„1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború, aminek 3 milliárd áldozata volt.” – ezzel kezdődik James Cameron kultikus sci-fi akciófilmjének története. Pontosan húsz évvel később, 2017. augusztus 29-én pedig a Terminator 2. – Az ítélet napja újra megdörren a moziban, méghozzá hosszas digitális restauráció után, egy eddig nem látott 3D-s változatban!

Arnold Schwarzenegger talán legismertebb karaktere, az élő szövet a fémvázon felújított formában a Corvin moziban debütál és két hétig kizárólag itt látható majd Magyarországon. A filmszínház legnagyobb, 460 fős Korda termében idáig nem voltak 3D-s előadások, most azonban a meglévő Christie CP4230-as 4K vetítő mellé egy újabb, azonos típusú gép érkezik, hogy a T2 – Az ítélet napja 3D-s verzióját ezzel a Double Stack Dolby 3D installációval, lenyűgöző képméretben és kiváló hangminőségben láthassa a közönség.

James Cameron 4 Oscar-díjjal jutalmazott filmje ráadásul a klasszikus 1991-es magyar szinkronnal tér vissza!

És ha ez mind nem volna elég: az első vetítés előtt egyetlen alkalommal, augusztus 29-én 18.00-tól látható lesz az eredeti, 1984-es Terminator – A halálosztó is, vagyis a legnagyobb rajongók egymás után mindkét részt megnézhetik a Corvin mozi Korda termében.