SLÁGER FM

Hatodik születésnapját ünnepli a Fehér Mariann nevével fémjelzett portréműsor, a Sláger Arcok. A műsor vendégeként több, mint ezer személyiség mesélt már pályafutásáról, hitvallásáról életének felívelő vagy éppen nehezebb periódusáról. Megfordult már itt sok ismert és elismert művész, de emberi ajánlások útján a hallgatók megismerhettek kevésbé ismert, de értékes személyiségeket is.

Ezúttal egy rendkívüli adásnak is fültanúi lehetnek a hallgatók, hiszen a műsorvezetői szerepet Al Ghaoui Hesna újságíró szerkesztő-riporter veszi át, míg beszélgetőpartnere Fehér Mariann lesz.

A két újságíró közti személyes jó viszonynak köszönhetően biztos, hogy bensőséges beszélgetésnek lehetnek részesei a hallgatók, melyben Mariann kulisszatitkokat is elárul műsora készítésével kapcsolatban.

- Egy éves volt a műsorom, amikor a hallgatók levélben felvetették, hogy meséljek magamról, sőt a riporter személyére is tettek ajánlást. Hesnát szerették volna. Én 5 évet vártam ezzel a felkéréssel, mert úgy érzem, most jött el az ideje, hogy tudok beszélni erről az időszakról. Mert bár – remélem - adásban nem hallatszott, eddigi életem legnehezebb és legfájóbb periódusa volt, miközben szakmailag igen nagy sikereket éltem meg – árulta el Fehér Mariann, akinek Sláger Arcok című műsorába ma 22:00-tól kapcsolódhatnak be a hallgatók.